Οι βασιλικοί κήποι του Μπάκιγχαμ ανοίγουν ξανά για το κοινό & η βασίλισσα Ελισάβετ μας "προσκαλεί" για ένα picnic (φώτο)

Η Royal Collection Trust ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι για πρώτη φορά θα επιτραπεί στο κοινό  να κάνει πικνίκ στο γκαζόν του παλατιού του Μπάκιγχαμ

Η κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο, είναι έτοιμη να δεχθεί ξανά επισκέπτες.

Αν και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ παραδοσιακά ανοίγουν για το  κοινό τους καλοκαιρινούς μήνες, οι επισκέψεις σταμάτησαν πέρυσι λόγω της πανδημίας COVID-19.

 

 

Το  Μπάκιγχαμ,  ετοιμάζεται τώρα να ανοίξει τους κήπους των παλατιών στους επισκέπτες.

 

 

Η Royal Collection Trust ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι για πρώτη φορά θα επιτραπεί στο κοινό  να κάνει πικνίκ στο γκαζόν του παλατιού του Μπάκιγχαμ

 

 

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν τους χώρους κάνοντας τη δική τους διαδρομή  μέσα από τους κήπους και γύρω από τη λίμνη 3,5 στρεμμάτων, αναφέρει το περιοδικό People.

 

 

Οι χαρακτηριστικοί χώροι στα νοτιοδυτικά του κήπου, όπως το Rose Garden, το καλοκαιρινό σπίτι και το λιβάδι αγριολούλουδων, μπορούν να προβληθούν μέσω μιας από τις ξεναγήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε μέρα.

 

 

Ο ιστορικός κήπος 39 στρεμμάτων χρονολογείται από τη δεκαετία του 1820, όταν ο Βασιλιάς Γιώργος Δ΄ μετέτρεψε το Σπίτι του Μπάκιγχαμ σε παλάτι.

 

 

Παρά την αστική του τοποθεσία, ο κήπος φιλοξενεί σπάνια χλωρίδα και πανίδα, που συμπεριλαμβάνει φυτά που δύσκολα βρίσκει κανείς στο Λονδίνο.

 

 

 

 

Ο κήπος είναι ένας πλούσιος βιότοπος, με περισσότερα από 1.000 δέντρα, την Εθνική Συλλογή Μουριών και 320 διαφορετικά αγριολούλουδα και χόρτα.

 

 

Το θερινό άνοιγμα των κήπων θα διαρκέσει από τις 9 Ιουλίου έως τις 19 Σεπτεμβρίου.

 

 

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να γνωρίσουν τον κήπο την άνοιξη τα σαββατοκύριακα του Απριλίου και του Μαΐου με ξεναγήσεις στις οποίες θα δουν τα υπέροχα λουλούδια, τις ανθισμένες καμέλιες, τις μανόλιες και τις αζαλέες.

 

 

 

 

Από τον Μάιο, θα διατίθενται επίσης ειδικές ξεναγήσεις στα κρατικά δωμάτια του παλατιού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ