Το απόλυτο ανοιξιάτικο look από την "Fashion Icon" βασίλισσα Λετίσια : Υπέροχη με έθνικ σακάκι & λευκό παντελόνι (φώτο)

Η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε, έκλεψε τις εντυπώσεις με την άψογη εμφάνιση της , στην πρώτη δημόσια εμφάνιση αυτής της εβδομάδας, την Τετάρτη 7 Απριλίου.

Η βασίλισσα Λετίσια έλαβε μέρος σε μια επαγγελματική συνάντηση στην έδρα του Ιδρύματος Mutua Madrileña στη Μαδρίτη. 

Ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία να φορέσει "τέλεια" το έθνικ μπουφάν Uterqüe του 2015, στην πιο σύγχρονη εκδοχή του.

 

 

Η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε, έκλεψε τις εντυπώσεις με την άψογη εμφάνιση της , στην πρώτη δημόσια εμφάνιση αυτής της εβδομάδας, την Τετάρτη 7 Απριλίου.

 

 

Ενεργό από το 2003, αυτό το ιδιωτικό ίδρυμα λειτουργεί για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων σε τέσσερις τομείς: υποστήριξη για έρευνα στον τομέα της υγείας, κοινωνική δράση, πολιτιστική διάδοση και οδική ασφάλεια.

 

 

Η σύζυγος του Βασιλιά Φελίπε VI συνάντησε εκεί από τον Πρόεδρο , τον γενικό διευθυντή , τον διευθυντή , καθώς και από τον πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής του Ιδρύματος.

 

 

 

 

Για τη συνάντηση συγκεντρώθηκαν μόνο λίγα άτομα γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι, ενώ άλλα μέλη του Ιδρύματος έλαβαν μέρος μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

 

Η Λετίσια  ενημερώθηκε εκεί για τις διάφορες δράσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί από το ίδρυμα και για τα πιο  πρόσφατα έργα του.

 

 

Αυτά περιλαμβάνουν βοήθεια για παιδιά και ενήλικες με σπάνιες ασθένειες, προγράμματα για παιδιά και νέους με προβλήματα υγείας, την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών με ταυτόιχρονη υποστήριξη των θυμάτων, καθώς και δραστηριότητες κατάρτισης για νέους επαγγελματίες, αναφέρει η Paris Match.

 

 

Υπέρκομψη η "Fashion Icon" Λετίσια, συνδύασε το έθνικ μπουφάν της με λευκό παντελόνι, μωβ μπλούζα και ροζ ψηλοτάκουνες γόβες. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ