Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Eκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα και σίγουρα να μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για αύριο, που είναι μια μέρα ρευστή, αρκετά αγχωτική

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν δέχεται τόσο δύσκολες όψεις, αντιθέτως σχηματίζει και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και μας επιτρέπει να κινηθούμε κάπως καλύτερα σε σχέση με αύριο, που θα ολοκληρωθεί το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα. Ο Ουρανός όταν εμπλέκεται πολλές φορές βοηθά να γίνουμε λίγο πιο επινοητικοί.

Γι’ αυτό θα σας πρότεινα να εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα και σίγουρα να μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για αύριο, που είναι μια μέρα ρευστή, αρκετά αγχωτική, εξαιτίας του τετραγώνου Άρη-Ποσειδώνα που βέβαια σιγά σιγά θα αρχίσει να επηρεάζει από σήμερα. 

ΚΡΙΟΣ

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς σήμερα, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι ή με πολύ δικά σας άτομα, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Ακόμη και το να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να πάτε στη δουλειά, στα ψώνια ή στις όποιες υποχρεώσεις σας, θα σας φανεί ίσως βουνό. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες, που σχετίζονται κυρίως με την σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να βάλετε τα δύσκολα που έχετε στο πρόγραμμα σας, διότι είναι αρκετά πιο βοηθητική ημέρα και μην τα αναβάλλετε για την Παρασκευή. Η Σελήνη στους Ιχθύς, από το πρωί σε εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες. Ίσως είναι μια καλή μέρα για μια σύσκεψη για να κάνετε brainstorming!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει από την πρώτη στιγμή η σημερινή μέρα. Η Σελήνη στους Ιχθύς σας καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. Είναι αλήθεια ότι ο Ποσειδώνας σ’ αυτό τον τομέα, ειδικά το προηγούμενο διάστημα, δοκίμασε αρκετά τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος στα θέματα της δουλειάς και θα εξακολουθήσει αυτές εδώ τις κάπως περίεργες ημέρες που σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ