10+ συνδυασμοί που ταιριάζουν τέλεια με το κίτρινο χρώμα στα ρούχα – Μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις της χρονιάς

Υπέροχο το χρώμα της σεζόν...

Αν σου αρέσουν τα έντονα και φωτεινά χρώματα στο ντύσιμο, οι συνδυασμοί με το κίτρινο που αποτελεί κορυφαία τάση για τη χρονιά είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Μπορεί να απογειώσει ακόμη και το πιο ουδέτερα τονικά σύνολο και να το κάνει εκθαμβωτικό!

Ποια είναι όμως τα χρώματα με τα οποία ταιριάζει το κίτρινο και πως μπορείς να το υιοθετήσεις στο καθημερινό ή βραδινό σου outfit;

Η συλλογή που ακολουθεί θα σου δώσει έμπνευση. Πάρε ιδέες και δημιούργησε σύνολα που βασίζονται στο φωτεινό αυτό χρώμα, σύμφωνα με το δικό σου στυλ.

Στυλάτοι συνδυασμοί με κίτρινη μπλούζα

Στυλάτοι συνδυασμοί με κίτρινη μπλούζα

Η επιλογή μιας κίτρινης μπλούζας είναι ιδανική. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα τόσο με παντελόνι, όσο και με φούστα δημιουργώντας εκθαμβωτικά σύνολα.

Μάλιστα φορώντας κάτι τόσο έντονο στο επάνω μέρος του σώματος σου, μπορείς να τραβήξεις την προσοχή μακριά από την περιφέρεια και τα πόδια σου. Κάτι που την κάνει ιδανική για γυναίκες με πλούσιες καμπύλες. Αρκεί να την φορέσεις με κάτι πιο σκούρο ή ήπιο χρωματικά.

Κι αν αναρωτιέσαι με τι ταιριάζει μια κίτρινη μπλούζα, η απάντηση είναι με πάρα πολλά. Χρώματα παστέλ, ουδέτερα, αλλά και έντονα μπορούν να αποτελέσουν τέλεια ιδέα για στυλάτα σύνολα. Φόρεσε λοιπόν κάτι ροζ, γαλάζιο, φιστικί, είτε προτίμησε μια πιο safe επιλογή όπως το άσπρο, το μαύρο, το καφέ ή το μπεζ. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα σε μαγέψει.

Σε περίπτωση βέβαια που σου αρέσουν τα color block outfits, μπορείς να δοκιμάσεις κάτι σε φούξια, κόκκινο, μπλε, πράσινο σμαραγδί ή μωβ.

Με τι χρώμα παπούτσια ταιριάζει το κίτρινο φόρεμα

Με τι χρώμα παπούτσια ταιριάζει το κίτρινο φόρεμα - Συνδυασμοί που το αποδεικνύουν

Ακόμη μια συχνή ερώτηση σχετικά με το styling ενός outfit είναι και τα παπούτσια που θα το απογειώσουν. Αυτό είναι πιο σύνηθες όταν πρόκειται για ιδιαίτερα και έντονα χρώματα όπως το κίτρινο.

Επομένως, αν θες να μάθεις με τι χρώμα παπουτσιών να φορέσεις ένα κίτρινο φόρεμα, η απάντηση είναι με πολλά. Μαύρο, άσπρο, καφέ και μπεζ είναι τα πιο κλασικά. Από εκεί και πέρα, μπορείς να διατηρήσεις έναν ήπιο χρωματικό τόνο με κάποιο παστέλ ή να δώσεις ακόμη περισσότερη ένταση στο σύνολο σου με μια έντονη απόχρωση.

Όμορφοι συνδυασμοί ρούχων με κίτρινο παντελόνι

Όμορφοι συνδυασμοί ρούχων με κίτρινο παντελόνι

Σε αντίθεση με τη μπλούζα, το κίτρινο παντελόνι τονίζει το κάτω μέρος του σώματος. Αυτό βέβαια δεν το καθιστά απαγορευτικό για κανέναν σωματότυπο, αρκεί να κάνεις τον ιδανικό συνδυασμό για εσένα, δίνοντας περισσότερη έμφαση στα δυνατά σου σημεία.

Φόρεσε λοιπόν ένα skinny jeans είτε ένα υφασμάτινο παντελόνι με στενή ή φαρδιά γραμμή και ταίριαξε το με το κατάλληλο τοπ, πουκάμισο ή μπλούζα για να δημιουργήσεις εκθαμβωτικά outfit για τη βόλτα, το γραφείο ή την βραδινή σου έξοδο.

Μη φοβηθείς να παίξεις με τα χρώματα και τα prints. Υπάρχουν πολλοί όμορφοι συνδυασμοί με το κίτρινο στα ρούχα που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Με τι αξεσουάρ ταιριάζει το κίτρινο φόρεμα

Με τι αξεσουάρ ταιριάζει το κίτρινο φόρεμα

Αν θες να φορέσεις μεταλλικά αξεσουάρ, τότε η ιδανική επιλογή είναι το κίτρινο χρυσό. Λόγω του τόνου του ταιριάζει εκπληκτικά με το φωτεινό χρώμα. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει και το ροζ χρυσό που μπορεί να προσθέσει κάτι πιο γλυκό στο ντύσιμο σου.

Από εκεί και πέρα, μπορείς κάλλιστα να παίξεις και με τα χρώματα. Ανάλογα με την απόχρωση που θα επιλέξεις μπορείς να δημιουργήσεις color block outfits με εντυπωσιακές αντιθέσεις ή πιο ήπια χρωματικά σύνολα.

Θηλυκοί συνδυασμοί με κίτρινη φούστα

Θηλυκοί συνδυασμοί με κίτρινη φούστα

Σε περίπτωση που σου αρέσουν οι πιο chic εμφανίσεις που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα σου, η επιλογή μιας κίτρινης φούστας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Μακριά, μίντι ή κοντή δεν έχει σημασία, καθώς καθεμία από αυτές μπορεί να σου χαρίσει το τέλειο σύνολο. Βρες λοιπόν το ιδανικό σχέδιο για τον σωματότυπο σου και την περίσταση και συνδύασε τη με ένα κομψό πουκάμισο, ένα πουλόβερ ή κάποιο τοπ.

Trendy συνδυασμοί χρωμάτων με γκρι και κίτρινο

Trendy συνδυασμός χρωμάτων με γκρι και κίτρινο

Οι συνδυασμοί ρούχων με γκρι και κίτρινο είναι πολύ εντυπωσιακοί. Πόσο μάλλον φέτος που τα δυο αυτά χρώματα αποτελούν τις top επιλογές της μόδας.

Δεν χρειάζεται λοιπόν ιδιαίτερη σκέψη για το πως να τα φορέσεις μαζί, καθώς όλες τους οι αποχρώσεις μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά, χαρίζοντας σου το τέλειο look.

Απλά επέλεξε ποιο από τα δυο χρώματα θες να είναι το κυρίαρχο και πρόσθεσε πινελιές από το άλλο. Για περισσότερη ένταση στο σύνολο σου προτίμησε να δώσεις έμφαση στο κίτρινο, ενώ για ένα πιο ήπιο στυλ τόνισε το γκρι.

Κομψοί συνδυασμοί με κίτρινο σακάκι

Κομψοί συνδυασμοί με κίτρινο σακάκι

Σε ολόκληρο κοστούμι ή απλά σαν πανωφόρι, το κίτρινο σακάκι μπορεί να δώσει στο σύνολο σου μια έντονη χρωματική πινελιά που θα σε κάνει εκθαμβωτική.

Φόρεσε το λοιπόν με ένα απλό παντελόνι, με το τζιν σου ή με μια φούστα, αν θες κάτι πιο θηλυκό και ολοκλήρωσε το look σου με τα ανάλογα ρούχα.

Μπορείς να παίξεις με ουδέτερα και γήινα χρώματα, είτε να δημιουργήσεις μια πιο μαγευτική αντίθεση χρωμάτων. Ότι σε αντιπροσωπεύει καλύτερα!

Ανοιξιάτικο / καλοκαιρινό ντύσιμο με κίτρινο σορτς

Ντύσιμο με κίτρινο σορτς

Για τους μήνες που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές, το σορτσάκι αποτελεί μια τέλεια πρόταση για κάθε στιγμή της μέρας. Επιλέγοντας λοιπόν να φορέσεις ένα κίτρινο σορτς μπορείς να δώσεις στο ντύσιμο σου την ένταση που χρειάζεται, απολαμβάνοντας παράλληλα μια νότα δροσιάς.

Το shorts σε αυτό το χρώμα μπορεί να συνδυαστεί με πολλά. Ένα πουκάμισο, μια μπλούζα ή ένα αέρινο τοπ αποτελούν πάντα μια κομψή και στυλάτη επιλογή. Όσο για το χρώμα που του ταιριάζει, οι προτάσεις είναι αμέτρητες. Βρες αυτό που σου αρέσει περισσότερο και δημιούργησε το ιδανικό για το στυλ σου spring / summer outfit.

Με ποια χρώματα ταιριάζει το κίτρινο στα ρούχα

  • Με ποια χρώματα ταιριάζει το κίτρινο στα ρούχα (1)
  • Με ποια χρώματα ταιριάζει το κίτρινο στα ρούχα (2)
  • Με ποια χρώματα ταιριάζει το κίτρινο στα ρούχα (3)
  • Με ποια χρώματα ταιριάζει το κίτρινο στα ρούχα (4)

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει το κίτρινο είναι ένα χρώμα που ταιριάζει με πολλά άλλα. Ανάλογα με το τελικό αποτέλεσμα του συνόλου που θες να δημιουργήσεις, δηλαδή αν θες το ντύσιμο σου να είναι έντονο ή να διατηρεί πιο ήπιους τόνους, θα το σετάρεις με το αντίστοιχο χρώμα.

Για color block outfits, ιδανική επιλογή αποτελεί ένα φανταχτερό χρώμα. Επομένως, μπορείς να παίξεις με τις αποχρώσεις του πράσινου, μπλε, μωβ, φούξια που θα δώσουν στο κίτρινο ακόμη περισσότερη ένταση.

Αν πάλι ψάχνεις για ένα σύνολο πιο ήπιο τονικά, προτίμησε τα nude, γήινα και ουδέτερα χρώματα. Αυτό σημαίνει πως αποχρώσεις του μπεζ, καφέ, λευκού, υπόλευκου, γκρι και φυσικά το μαύρο μπορούν να σου χαρίσουν το τέλειο look.

Επίσης, μια ενδιάμεση σε αυτές τις δυο προτάσεις είναι τα παστέλ χρώματα. Ταιριάζουν πολύ με το κίτρινο και οι συνδυασμοί που θα δημιουργήσεις σετάροντας τα θα σε κάνουν κομψή και εντυπωσιακή.

Prints που μπορείς να συνδυάσεις με το κίτρινο στο ντύσιμο σου

  • Prints που μπορείς να φορέσεις με το κίτρινο χρώμα στα ρούχα (1)
  • Prints που μπορείς να φορέσεις με το κίτρινο χρώμα στα ρούχα (2)

Εκτός όμως από τα χρώματα, μπορείς να δοκιμάσεις και ένα στυλάτο print που θα δώσει μια ενδιαφέρουσα όψη στο ντύσιμο σου αναφέρει το beautetinkyriaki

Βασισμένη λοιπόν στα χρώματα που αναφέραμε και παραπάνω μπορείς να επιλέξεις κάποιο ριγέ, πουά, καρό ή φλοράλ μοτίβο και να απογειώσεις την εμφάνιση σου με τον πιο απλό τρόπο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ