Αρραβωνιάστηκε ο πρίγκιπας Louis του Λουξεμβούργου: Χαμογελαστός δίπλα στην αγαπημένη του ο γιος του μεγάλου Δούκα (φωτό)

Αυτός δεν θα είναι ο πρώτος γάμος για τον 34χρονο

Τον αρραβώνα του με την αγαπημένη του Scarlett-Lauren Sirgue ανακοίνωσε ο πρίγκιπας Louis του Λουξεμβούργου, μέσα από μια σειρά τρυφερών φωτογραφιών.

Ο γιος του μεγάλου Δούκα Χένρι και της Μαρίας Τερέζας του Λουξεμβούργου ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στην αρραβωνιαστικιά του, ενώ στην εικόνα μπορούμε να δούμε και το χρυσό δαχτυλίδι που της χάρισε.

Ακόμα το ζευγάρι μοιράστηκε άλλη μια κοινή τους φωτογραφία, αλλά και μια στην οποία είναι μαζί με τους γονείς του πρίγκιπα.

Photo: Instagram/courgrandducale/© Collection privée de LL.AA.RR. le Grand-Duc et la Grande-Duchesse de Luxembourg / Emanuele Scorcelletti

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε τον αρραβώνα του γιου μας, του πρίγκιπα Λούις με την δεσποινίδα Σκάρλετ Λόρεν Σιρζ. Οι γιοι του Λούις, πρίγκιπες Γκαμπριέλ και Νώε και εμείς, είμαστε πολύ χαρούμενοι για το νέο ζευγάρι. Τους ευχόμαστε τεράστια ευτυχία» αναφέρει σχετική δήλωση του μεγάλου Δούκα και της Μαρίας Τερέζας.

Photo: Instagram/courgrandducale/© Collection privée de LL.AA.RR. le Grand-Duc et la Grande-Duchesse de Luxembourg / Emanuele Scorcelletti​​​​​​​

Πάντως αυτός δεν θα είναι ο πρώτος γάμος για τον 34χρονο που είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την πρώην πλέον γυναίκα του Tessy Antony.

Το  ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί και δύο γιούς, τον πρίγκιπα Gabriel, 15, και τον πρίγκιπα Noah, 13 ετών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gabriel.and.noah

Μάλιστα όταν παντρεύτηκε την Tessy το 2006 απαρνήθηκε τα κληρονομικά του δικαιώματα στην διαδοχή, καθώς εκείνη ήταν μια «κοινή θνητή».

Πλέον η πρώην γυναίκα του περιμένει παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, ενώ ο Louis έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό της όμορφης μελαχρινής δικηγόρου Scarlett-Lauren Sirgue.

Γεννημένη στην Bordeaux της Γαλλίας το 1991 εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο των γονιών της.

Ο πρίγκιπας Louis είναι ο τρίτος γιος του μεγάλου Δούκα και της Μαρίας Τερέζας που έχουν ακόμα δύο παιδιά, τους πρίγκιπες felix και Guillaume.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ