Στο Netflix ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ: Ανακοινώθηκε η σειρά που ετοιμάζουν - Όλες οι λεπτομέρειες (βίντεο)

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος»

Είναι πλέον και επίσημο! Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι θα αναλάβουν την παραγωγή της πρώτης τους σειράς στο Netflix.

Με τον τίτλο "Heart Of Invictus", την παραγωγή της σειράς θα αναλάβει η Archewell production, ο δημιουργικός βραχίονας του μη κερδοσκοπικού οργανισμού των Μέγκαν και Χάρι Archewell Organisation, έγινε γνωστό την Τρίτη από την εταιρεία video-streaming.

Η σειρά θα επικεντρωθεί σε αθλητές που θα αγωνιστούν στη διοργάνωση Invictus Games για τραυματίες βετεράνους, στη Χάγη, το 2022.

Σύμφωνα με το Netflix θα παρουσιάσει ιστορίες, από τα παρασκήνια, για τη ζωή των αθλητών και των διοργανωτών καθώς προετοιμάζονται για τους αγώνες, οι οποίοι έχουν αναβληθεί για την επόμενη άνοιξη εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.

Ο Ορλάντο φον Άινσιντελ θα σκηνοθετήσει τα επεισόδια της σειράς και η Τζοάνα Νατασεγκάρα θα αναλάβει την παραγωγή. Πρόκειται για ένα δίδυμο που είναι γνωστό  για την τιμηθείσα με Όσκαρ δουλειά τους στο ντοκιμαντέρ "The White Helmets".

Τα Invictus Games είναι μια αθλητική διοργάνωση, που δημιούργησε ο πρίγκιπας Χάρι το 2017, για το στρατιωτικό προσωπικό που είχε τραυματιστεί εν ώρα δράσης.

«Από τα πρώτα παιχνίδια Invictus το 2014, γνωρίζαμε ότι κάθε αγωνιζόμενος θα συνέβαλε με τον δικό του εξαιρετικό τρόπο. Αυτή η σειρά θα δώσει σε κοινότητες σε όλο τον κόσμο ένα παράθυρο στις συγκινητικές και αναζωογονητικές ιστορίες τους στον δρόμο τους για την Ολλανδία τον επόμενο χρόνο» ανέφερε ο πρίγκιπας Χάρι σε δήλωσή του.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για αυτή τη διαδρομή ή πιο περήφανος για την κοινότητα Invictus για την αδιάλειπτη έμπνευση στην επούλωση, τις ανθρώπινες δυνατότητες και τη διαρκή προσφορά» πρόσθεσε στην δήλωσή του.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι υπέγραψε μια πολυετή συμφωνία παραγωγής με το Netflix τον Σεπτέμβριο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ