Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα ξεκινά με περισσότερο ενθουσιασμό, καλή διάθεση και πολλά σχέδια με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Δία στον Υδροχόο

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η μέρα ξεκινά με περισσότερο ενθουσιασμό, καλή διάθεση και πολλά σχέδια με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Δία στον Υδροχόο. Θα έχουμε καλύτερη διάθεση, θα είμαστε λίγο πιο αισιόδοξοι και θα θέλουμε να μοιραστούμε με τους άλλους τις σκέψεις και τις δραστηριότητες μας.

Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι ο Υδροχόος είναι ένα σούπερ κοινωνικό ζώδιο! Νέες γνωριμίες μπορεί να πάνε πολύ καλά επίσης μια μέρα σαν τη σημερινή, που έχει έναν προσανατολισμό περισσότερο στο… μέλλον παρά στο εδώ και τώρα. 

ΚΡΙΟΣ

Τη συλλογική δουλειά επηρεάζει η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μαζί με τους συνεργάτες σας, να κάνετε κάποια συνάντηση μαζί τους και να «ρίξετε» όλοι ιδέες για να κάνετε αποτελεσματικότερα τη δουλειά σας.

Από την άλλη, είναι μια πιο κοινωνική Σελήνη και μάλιστα ιδιαίτερα βοηθητική για να δείτε φίλους, να τους εκμυστηρευτείτε τις σκέψεις, τις αγωνίες και τα συναισθήματα σας, αλλά και να περάσετε κάποιες ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Η Τετάρτη προσφέρεται, εκτός των άλλων, για να δείτε πιο πρακτικά τους στόχους σας και να αναλάβετε δράση, ώστε να τους υλοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο κουραστική και απαιτητική η σημερινή μέρα που βρίσκει τη Σελήνη να διατρέχει το πιο ψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα. Φαίνεται ότι θα εστιάσετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας και δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια νέα πρόταση ή να συζητήσετε για θέματα της καριέρας σας με τη θετική όψη Σελήνης-Δία.

Σήμερα θα είναι ακόμη δύσκολο να κρύψετε τα συναισθήματα σας, μολονότι δεν συνηθίζετε να αποκαλύπτετε σε όλους δημοσίως, πώς νιώθετε. Έτσι, αν κάτι δεν πάει καλά ή δεν νιώθετε εσείς καλά, αποφύγετε την έκθεση σε πολύ κόσμο για να μπορείτε πιο εύκολα να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Το βράδυ θα είναι πιο χαλαρό και θα καταφέρετε να διώξετε το στρες της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως είναι δύσκολο σήμερα, να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που σας ενδιαφέρουν, μιας και το μυαλό σας ταξιδεύει. Ταξιδεύει στο μέλλον, τις επαγγελματικές σας προοπτικές, σε θέματα σπουδών για τους νεότερους, αλλά ίσως και σε κάποιο ταξίδι που πιθανώς έχετε προγραμματίσει να κάνετε, ακόμη και στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Προσπαθήστε να μείνετε στο εδώ και τώρα και βρείτε εναλλακτικές για να σπάσετε τη ρουτίνα (δείτε μια ταινία, βγείτε να περπατήσετε, διαβάστε ένα βιβλίο ή περιηγηθείτε στο διαδίκτυο για να ταξιδέψει το μυαλό σας). Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει και την υπόσχεση μιας συμφωνίας ή μιας καινούριας δραστηριότητας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ