«Όταν λείπει ο άντρας μου κοιμάμαι αγκαλιά με μία κουκουβάγια» - Αυτά είπε η Σάλμα Χάγιεκ και μας άφησε παγωτό (φωτό & βίντεο)

«Την έκανα δώρο του Αγίου Βαλεντίνου στον άνδρα μου»

«Παγωτό μας άφησε η Σάλμα Χάγιεκ που έχει για κατοικίδιο μια… κουκουβάγια!

Ναι καλά ακούσατε η 54χρονη ηθοποιός - που λατρεύει τα ζώα - έχει αποκτήσει μια κουκουβάγια με την οποία κοιμάται μαζί, όταν λείπει ο άντρας της, François-Henri Pinault.

Μιλώντας στο People (φιλοξενήθηκε στο Beautifull Issue του περιοδικού) είπε ότι την πήρε πριν περίπου δύο χρόνια όταν είδε μια διαφήμιση για την διάσωση των ζώων.

«Το έκανα δώρο του Αγίου Βαλεντίνου στον άνδρα μου» την ακούμε να λέει στο βίντεο ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει ότι την έχει ονομάσει όπως την εταιρεία του συζύγου της, επειδή το λογότυπό τους είναι μια κουκουβάγια.

«Είναι πολύ περίεργη και περνά χρόνο στο δωμάτιό μου. Έχουμε την ρουτίνα μας πριν πέσουμε για ύπνο. Εγώ βλέπω τηλεόραση στο ipad και εκείνη στέκεται πάνω στο ipad» πρόσθεσε.

Η αλήθεια είναι ότι η Σάλμα Χάγιεκ είναι «τρελή» με τα ζώα κάτι για το οποίο έχει μιλήσει και σε άλλες συνεντεύξεις της.

Πριν κάποια χρόνια είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του BBC The Graham Norton Show​ και ο παρουσιαστής της είχε πει χαρακτηριστικά «ο περισσότερος κόσμος μαζεύει σουβενίρ από τα ταξίδια του, εσύ άκουσα ότι μαζεύεις ζώα».

«Δεν θα μαζεύω… τα σώζω» του είχε απαντήσει εκείνη χιουμοριστικά.

Μάλιστα τότε είχε αφηγηθεί και μια αστεία ιστορία. «Είχα υποσχεθεί στον άντρα μου ότι θα σταματήσω.. Είχα σκύλους, γάτες, άλογα… και ξέρεις όλα είχαν ένα μάτι, ένα πόδι. Αλλά του είπα τέλος. Είχα 30 ζώα». Όπως εξήγησε ήταν στην Βουλγαρία για τα γυρίσματα μιας ταινίας όταν είδε ένα μικρό κουταβάκι που ήταν έτοιμο να πεθάνει.

«Δεν άντεξα και το πήρα. Και μετά έτρεμα πως θα το εξηγήσω στον άντρα μου. Αλλά είχα μια εκπληκτική ιδέα. Να τον πείσω ότι έχω δεσμό».

Το σκεπτικό της ήταν ότι ο σύζυγός της αρχικά θα νόμιζε ότι ήταν με κάποιον άλλον, αλλά όταν καταλάβαινε τελικά ότι επρόκειτο για ένα κουτάβι θα του φαινόταν λιγότερο βαρύ από το να έχει σχέση με άλλο άνδρα. Το σχέδιό της βέβαια δεν λειτούργησε καθώς ο καλός της την ξέρει από ότι φαίνεται αρκετά καλά και υποψιάστηκε τι είχε συμβεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ