Η Τζιλ Μπάιντεν & το μαύρο διχτυωτό καλσόν που «έριξε» το Twitter: Πάντως οι γάμπες της είναι άψογες (φωτό & βίντεο)

«Μπορεί να φοράει ότι θέλει»

Βροχή έπεσαν τα σχόλια στο Twitter με αφορμή το… καλσόν που επέλεξε να φορέσει Τζιλ Μπάιντεν. Πάντως οι γάμπες της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ είναι άψογες.

Οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης είχαν πολλά να πουν ή μάλλον να γράψουν για την σύζυγο του Τζο Μπάιντεν που εμφανίστηκε με ένα μαύρο καλσόν με σχέδια.

Κατά την επιστροφή της στην Ουάσιγκτον από ένα ταξίδι στην Καλιφόρνια ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να βγαίνει από το αεροπλάνο φορώντας ένα total black σύνολο. Ήταν μια φούστα με ένα σακάκι από πάνω και χαμηλά μποτάκια με λεπτό τακούνι. 

Κάποιοι ωστόσο σχολιάσαν αρνητικά το νύσιμό της λέγοντας ότι η φούστα της ήταν κοντή. Βέβαια άλλοι έσπευσαν να πουν δικαιώς ότι μπορεί να φοράει ότι επιθυμεί.

«Είναι πολύ μεγάλη για διχτυωτό καλσόν και μποτάκια στιλέτο» διαβάζουμε σε ένα από τα σχόλια που αναφέρει ακόμα «νομίζω ότι η Τζιλ Μπάιντεν έχει μπερδέψει τις γιορτές. Μάλλον νομίζει ότι έχουμε Halloween. Τι, είμαστε στο 70;».

Άλλοι χρήστες έγραψαν ότι μοιάζει με την Μαντόνα ή ακόμα και με την γιαγιά της! «Η Μαντόνα τηλεφώνησε και ζήτησε πίσω το λουκ της» έγραψε κάποιος σε ένα από τα ποστ.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι υποστηρικτές της Πρώτης Κυρίας με πολλούς να τονίζουν ότι  «είναι υπέροχη».


Την ίδια ώρα αρκετοί έσπευσαν να κάνουν και στυλιστικές διορθώσεις σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται για διχτυωτό καλσόν αλλά καλσόν με μοτίβο.


«Η Τζιλ Μπάιντεν φορούσε καλσόν με μοτίβο (όχι διχτυωτό) και οι συντηρητικοί έχουν χάσει το μυαλό τους. Η Ιβάνκα φοράει τέτοια συνέχεια και την θεωρούν παραδειγματικό στυλ. Και αν μην αρχίσουμε με το τι φοράει ή δεν φοράει η Μελάνια» έγραψε άλλος χρήστης στην πλατφόρμα.



Και φυσικά ήταν και εκείνοι που έκαναν σύγκριση με την πρώην Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ