Πέθανε άνδρας μετά από 300 βαθιά καθίσματα - Η αδιανόητη τιμωρία που του επέβαλαν επειδή «έσπασε» την καραντίνα (φωτό & βίντεο)

Κατέρρευσε την επόμενη ημέρα...

Αδιανόητη η τιμωρία που επέβαλαν αστυνομικοί σε 28χρονο άνδρα στις Φιλιππίνες. Τον έβαλαν να κάνει 300 βαθιά καθίσματα και πέθανε.

Ο Darren Manaog Penaredondo είχε βγει για να πάρει νερό, μετά το πέρας της απαγόρευσης κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να τον σταματήσει η αστυνομία.

Το περιστατικό έγινε στο νησί Λουζόν που βρίσκεται υπό αυστηρό lockdown, αναφέρει το bbc.com.

Ο άτυχος άντρας κατέρρευσε την επόμενη ημέρα και λίγο αργότερα πέθανε, ανέφερε η οικογένειά του.

Από μεριάς του ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Marlo Solero υποστήριξε ότι δεν προβλέπεται σωματική τιμωρία για όσους παραβιάζουν τα μέτρα κατά της πανδημίας, αλλά μόνο συστάσεις από τους αστυνομικούς.

Μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης συμπλήρωσε ακόμα ότι αν αποδεχθεί ότι αστυνομικοί του επέβαλαν τα βαθιά καθίσματα, τότε εκείνοι θα τιμωρηθούν.

Την είδηση θανάτου του 28χρονου έκανε γνωστή μέσω Facebook ένας συγγενής του Darren Manaog Penaredondo ο οποίος ανέφερε ότι η αστυνομία έβαλε το θύμα και κάποιους ακόμα που είχαν «σπάσει» την καραντίνα να κάνουν 100 βαθιά καθίσματα συγχρονισμένα.

Αν δεν κατάφερναν να τα κάνουν όλοι μαζί θα έπρεπε να επαναλάβουν το σετ. Έτσι τελικά κατέληξαν να κάνουν 300.

«Σε αγαπάμε τόσο πολύ. Δεν θα αφήσουμε αυτούς που ευθύνονται να ξεφύγουν από την δικαιοσύνη» έγραψε, σύμφωνα με την Daily Mail στο ποστ που έκανε ο συγγενής του θύματος.

LALAKI, PATAY SA PUMPING? Trending sa internet ang post ng isang netizen tungkol sa isang lalaki na umano'y nasawi...

Δημοσιεύτηκε από News5 στις Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021

Ο αδερφός του είπε ότι ο Penaredondo γύρισε στο σπίτι στις 6 το πρωί της Παρασκευής με πόνους, ενώ η σύντροφός του ανέφερε στα τοπικά μέσα ότι «πάλευε» να κινηθεί εκείνη την ημέρα.

«Σερνόταν όλη μέρα, αλλά δεν το πήρα στα σοβαρά γιατί μου είπε ότι είναι απλά σωματικός πόνος» ανέφερε η Reichelyn Balce.

Την επόμενη ημέρα ωστόσο κατέρρευσε και σταμάτησε να αναπνέει. Η σύντροφός του ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες για να τον επαναφέρουν ωστόσο δυστυχώς είχε χάσει την ζωή του.

Ο Δήμαρχος της General Trias έκανε λόγο για «βασανιστήριο» και έχει διατάξει να διεξαχθεί έρευνα για τον θάνατου του νεαρού άνδρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ