Σαρηγιάννης: '' O 86χρονος πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο με Covid - Έκανε και τις δύο δόσεις του εμβολίου'' (βίντεο)

Ο ίδιος μίλησε με βάση προσωπική του εμπειρία, καθώς ο πατέρας του 86 ετών που έχει δεχθεί δύο δόσεις εμβολίου νοσηλεύεται με κορωνοϊό σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. 

Την αποκάλυψη πως ο 86χρονος πατέρας του νοσηλεύεται με Covid, έκανε ο καθηγητής Σαρηγιάννης.

 «Είναι ο πατέρας μου στο νοσοκομείο με Covid. Δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες. Ογδόντα έξι, εμβολιασμένος, από 9 Φεβρουαρίου με δεύτερη δόση. Κόλλησε μάλλον όταν μπήκε στο νοσοκομείο για μια μετάγγιση που αναγκάστηκε να κάνει και μάλλον πρέπει να κόλλησε κάπως έτσι. Γιατί διαφορετικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς έγινε», είπε στο Thecaller WEB TV.

 

 

«Το καλό νέο για όλους μας, και για τον ίδιο, είναι ότι από τη μια κόλλησε και δείχνει ακριβώς το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε έτσι κι αλλιώς και ειδικά οι ευπαθείς. Και ειδικά όλοι μας, γιατί έχουμε κάποιον ευπαθή στο σπίτι», πρόσθεσε ο κ. Σαρηγιάννης.

Παράλληλα, ο καθηγητής επισήμανε ότι αυτό δείχνει ότι ο εμβολιασμός βοηθά, ειδικά τους ευπαθείς, τουλάχιστον να μην τους επιβαρύνει υπερβολικά ο ιός. «Ο πατέρας μου έχει καρδιακή ανεπάρκεια, οπότε ήταν πολύ δραματικός ο συνδυασμός. Ελπίζω ότι δεν θα είναι τόσο δραματικός ακριβώς με αυτή την έννοια», δήλωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ