Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη κάνει την ημέρα εξαιρετικά θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Με μεγαλύτερη εξωστρέφεια έρχεται η σημερινή μέρα και υπάρχει μεγαλύτερη «πλανητική» αρμονία. Η κύρια όψη της Τρίτης είναι το εξάγωνο που πραγματοποιεί η Αφροδίτη από τον Κριό με τον Άρη από τους Διδύμους, που ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδει γοητεία στον λόγο μας και βοηθά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας.

Η Σελήνη μάλιστα από τον Υδροχόο, επειδή θα βρίσκεται επίσης σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα κοινωνικό, κάνει την ημέρα εξαιρετικά θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις, κυρίως από το μεσημέρι κι έπειτα.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας συναντά τον κυβερνήτη σας Άρη σε ένα εξάγωνο κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για τη διάθεση, τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας, αλλά και τους στόχους που έχετε. Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η σημερινή μέρα και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε με θάρρος και γενναιότητα. Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μια συζήτηση είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα σας ακούσουν με προσοχή και θα είναι δεκτικοί απέναντι σας, η σημερινή όπως και η αυριανή μέρα ευνοούν ιδιαίτερα. Μην χάσετε την ευκαιρία. Εξαιρετική μέρα και για την ερωτική σας ζωή!

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα με την Σελήνη στον Υδροχόο σας θέλει εστιασμένους και συγκεντρωμένους στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και σας δίνει και στοιχεία σε σχέση με ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσετε στον επαγγελματικό τομέα, προκειμένου να κάνετε ένα επαγγελματικό σας όνειρο πραγματικότητα. Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα, εκτός αυτών που έχετε ως στόχο να ολοκληρώσετε. Ακόμη, είναι πιθανόν να ασχοληθείτε ή να έχετε μια συζήτηση με ένα σημαντικό άντρα στη ζωή σας, π.χ. τον πατέρα σας, τον εργοδότη σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να φέρει και μια οικονομική ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλώς ή κακώς είστε η επιτομή της επικοινωνίας και της πληροφορίας ως εκπρόσωποι του ζωδίου του Ερμή και σήμερα με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη τα πληκτρολόγια θα πάρουν… φωτιά. Είτε γιατί θα έχετε να απαντήσετε σε πολλά μέιλς, μηνύματα, προσωπικά μηνύματα, είτε γιατί μπορεί να έχετε συσκέψεις μέσω skype, zoom κλπ., είτε ακόμη γιατί θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ