Η Jennifer Lopez στο εξώφυλλο του InStyle - Η φωτογράφιση δίπλα στη θάλασσα & το σχόλιο του πρώην της Ben Affleck (φωτό)

Μίλησαν και με τον πρώην άντρα της Marc Anthony!

Στο εξώφυλλο του InStyle πόζαρε η Jennifer Lopez που μετρά πλέον πάνω από 30 χρόνια στον χώρο του θεάματος.

Μετά από 3 δεκαετίες με show, ταινίες, μουσικά άλμπουμ και πλέον μια σειρά ομορφιάς θα νόμιζε κανείς ότι η 51χρονη star ίσως να χρειαστεί ένα «διάλειμμα» όμως η ίδια λέει στο περιοδικό ότι «είμαι στην καλύτερη φόρμα που ήμουν ποτέ στην ζωή μου».

Μάλιστα το InStyle με αφορμή τις 3 δεκαετίες της Jennifer Lopez στο προσκήνιο μίλησε με μερικούς διάσημους φίλους και συνεργάτες της. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο πρώην της Ben Affleck που σχολίασε την ικανότητά της να αψηφά την ηλικία.

«Που κρατά το σιντριβάνι της νεότητας» είπε χιουμοριστικά ο 48χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης που έβγαινε με την star το 2002.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

«Γιατί μοιάζεις ίδια με όπως έδειχνες το 2003 και εγώ δείχνω στην καλύτερη των περιπτώσεων ότι είμαι στα 40 μου» πρόσθεσε ακόμα.

«Δεν έχω μυστικά ομορφιάς εκτός από το Jlo Beauty (το νέο της brand) και τα δίνω όλα με κάθε προϊόν» είπε από την πλευρά της η τραγουδίστρια που πρόσθεσε ότι «ο Ben είναι αστείος. Ακόμα δείχνει πολύ καλά και αυτός».

Ο πρώην σύντροφός της σχολίασε ακόμα την σεμνότητα της και την ηθική της σε θέματα δουλειάς.

«Μέχρι σήμερα είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος που έχω συναντήσει. Έχει πολύ ταλέντο αλλά παράλληλα έχει δουλέψει πολύ για να πετύχει και είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνη που παίρνει την αναγνώριση που της αξίζει».

Στο InStyle μίλησαν όμως και άλλα διάσημα πρόσωπα που γνωρίζουν καλά την 51χρονη star, όπως η Michelle Obama, η Charlize Theron, ο Matthew McConaughey αλλά και ο πρώην άντρας της Marc Anthony.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Data Salsa (@data_salsa)

Ο 52χρονος είπε επίσης ότι δουλεύει πολύ σκληρά σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι η πρώτη που θα μπει στο δωμάτιο και η τελευταία που θα φύγει».

«Έμαθα πολλά από εκείνη» πρόσθεσε ακόμα ο πατέρας των δίδυμων παιδιών της με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 10 χρόνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Όσο για την φωτογράφιση στο InStyle αυτή έγινε δίπλα στο κύμα.

Η Jennifer Lopez πόζαρε στο εξώφυλλο φορώντας ένα μπεζ Norma Kamali ολόσωμο μαγιό και Tiffany & Co δαχτυλίδια.

Photo: Instagram/instylemagazine/@pamela_hanson

Σε άλλη εικόνα την βλέπουμε με ένα μαύρο εφαρμοστό Alaïa jumpsuit συνδυασμένο με μια ζώνη στη μέση και επίσης δαχτυλίδια από την Tiffany & Co.

Ακόμα φωτογραφήθηκε με ένα μάξι David Koma φουστάνι, αλλά και με ένα τζιν και λευκό τιραντάκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ