Survivor- Τριαντάφυλλος: ''Ο πατέρας του σκοτώθηκε σε τροχαίο την φορά που πήγε να τον δει να τραγουδάει'' (φωτό - βίντεο)

Η αποκάλυψη για τη μητέρα του και τα σχόλια που ακούει ο γιος της στο Survivor...

Ο Τριαντάφυλλος ή αλλιώς Ντάφυ είναι ένας παίκτης που απασχολεί πολύ φέτος στο Survivor. O γνωστός αγαπημένος τραγουδιστής, έρχεται συνεχώς σε κόντρα με τους συμπαίκτες του, ενώ δεν λείπουν οι καυγάδες και οι κόντρες. Παρόλα αυτά τους ψυχαγωγεί τα βράδια στην καλύβα με τα τραγούδια του. 

Τον βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και ενώ πολλοί έχουνε μάθει τις δυνατότητές του στα αγωνίσματα, λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν για την ζωή του και το τραγικό χτύπημα της μοίρας. 

 

 

 

 

Ζωντανά στο Happy Day μίλησε το πρωί της Δευτέρας (5/4) ο Μιχάλης Σαράντης, φίλος και συνεργάτης του Τριαντάφυλλου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του «Ντάφυ» στο Survivor, ενώ έκανε αποκαλύψεις για την οικογένειά του.

Ο Μιχάλης Σαράντης αποκάλυψε πως η μητέρα του τραγουδιστή δεν είναι σε καλή κατάσταση βλέποντας τα όσα περνάει ο γιος της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο τραγικό δυστύχημα που είχε ο πατέρας του Τριαντάφυλλου.

 

 

«Ο Τριαντάφυλλος έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει εκεί που είναι. Έχει φάει μεγάλες καταπρακιές. Ο πατέρας του σκοτώθηκε όταν τον είδε να τραγουδάει για πρώτη φορά στη Ρόδο. Την πρώτη μέρα που τραγούδησε πήγε να τον δει ο πατέρας του και φεύγοντας σκοτώθηκε σε τροχαίο.

 

 

 

 

Το παιχνίδι το βλέπουν οι συγγενείς του. Έχω συχνή επικοινωνία με την αδερφή του και τον ξάδερφο του και ακούσει πως η μητέρα του δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στενοχωριέται πάρα πολύ που βλέπει το παιδί της έτσι. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας χαρακτήρας που είτε τον αγαπάς πάρα πολύ, είτε δεν τον θες. Η μητέρα του το βλέπει, αλλά στενοχωριέται που βλέπει πως τον έχουν στο περιθώριο και κλαίει. Είναι άσχημο όλο αυτό για μια μητέρα», είπε ο Μιχάλης Σαράντης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

Θυμίζουμε πως πριν από μερικό καιρό ο Τριαντάφυλλος είχε μιλήσει στο Survivor για τον θάνατο του πατέρα του, λέγοντας: «Ο καθένας έχει έρθει εδώ στο Survivor για έναν ιερό σκοπό. Όπως κι εγώ. Έχω έρθει για να βοηθήσω την οικογένεια και να βοηθήσω τον εαυτό μου. Χρόνια με χρόνια έχω δείξει την αξία μου στις δουλειές μου και σε αυτά κάνω και παλεύω μόνος μου τόσα χρόνια. 15 χρονών έχασα τον πατέρα μου. Ήταν η πρώτη μέρα που είχε έρθει να με δει να τραγουδάω και στον γυρισμό αφού με άφησε, ξαναπήγε, γύρισε μετά με τη μητέρα μου πιο αργά και στον δρόμο σκοτώθηκε ο πατέρας μου. Από εκεί έγινα πιο δυνατός ακόμα».

Να σημειώσουμε πως ο Έλληνας τραγουδιστής είναι παντρεμένος με την  Δήμητρα Σιαμπάνη που είναι γιατρός και έχουν ένα αγοράκι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ