Γυναίκες βγήκαν γυμνές σε μπαλκόνι ουρανοξύστη στο Ντουμπάι και προκάλεσαν σάλο: Οι εικόνες & το βίντεο που κάνουν τον γύρο του κόσμου

Οι Αρχές τις συνέλαβαν

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες των γυμνών γυναικών σε ουρανοξύστη στην μαρίνα του Ντουμπάι.

Το περιστατικό προκάλεσε σάλο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενώ οι αρχές μετά τα βίντεο που διέρρευσαν, προχώρησαν σε συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί δημόσιας ευπρέπειας.

Η παραβίαση της δημοσίας αιδούς στο Ντουμπάι επισύρει ποινή φυλάκισης έως έξι μηνών και πρόστιμα μεγαλύτερα των 1.000 ευρώ. 

Η κοινή χρήση πορνογραφικού υλικού τιμωρείται επίσης με ποινή φυλάκισης και βαριά πρόστιμα, σύμφωνα με τους νόμους της χώρας -βάσει του ισλαμικού νόμου ή της Σαρία, αναφέρει το abcnews.

Η αστυνομία από πλευράς της σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε δήλωσε ότι «τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές δεν αντικατοπτρίζουν τις αξίες και την ηθική της κοινωνίας των Εμιράτων».

Οι 15 γυναίκες βγήκαν στο μπαλκόνι του ουρανοξύστη εντελώς γυμνές μέρα μεσημέρι και στα social media έγινε χαμός. 

Ήταν ένα συμβάν που σόκαρε, αφού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το να φιληθείς σε δήμιο χώρο ή να πιεις αλκοόλ χωρίς άδεια, έχει οδηγήσει ανθρώπους στην φυλακή, αναφέρει το AP.

Η κρατική εφημερίδα The National reported είπε, σύμφωνα με το abcnews ότι ήταν «διαφημιστικό κόλπο» ωστόσο δεν έδωσαν περισσότερες εξηγήσεις. Πλέον οι γυναίκες που συνελήθφησαν θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ