Οικογενειακό δράμα στην Αγγλία: 27χρονη μητέρα 4 παιδιών πέθανε από καρκίνο στην μήτρα από λάθος διάγνωση - Καθυστέρησε εξετάσεις λόγω Covid

Πριν πεθάνει παντρεύτηκε τον άντρα της στο σπίτι της μητέρας της.... 

Μια μαμά τεσσάρων παιδιών πέθανε από καρκίνο της μήτρας, αφού οι γιατροί έκανα λάθος διάγνωση και της είπαν πως μπαίνει στην εμμηνόπαυση. Μάλιστα οι εξετάσεις που είχε προγραμματίσει να κάνει καθυστέρησαν εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19. 

H 27χρονη Lizzy Evans, διαγνώσθηκε με καρκίνο όταν ήταν έγκυος στο  τέταρτο παιδί της. Μπήκε να γεννήσει οκτώ εβδομάδες νωρίτερα και υποβλήθηκε σε θεραπεία για την ασθένεια και της είπαν πως όλα ήταν εντάξει. 

Αλλά μέσα σε ένα χρόνο, άρχισε να πάσχει από έντονο πόνο στην πλάτη, τον ώμο, τα πλευρά και το λαιμό της.

Mum of four misdiagnosed with menopause dies of cancer after Covid halted check ups Lizzy Evans, misdiagnosed during pandemic, dead of cancer.

JustGiving

Η γιατρός της της είπε ότι η θεραπεία του καρκίνου είχε προκαλέσει μια πρώιμη εμμηνόπαυση και την έστειλε στο σπίτι της, δαιβεβαιώνοντάς την, πως όλα είναι καλα. 

Μια μέρα ο πόνος στο στήθος της έγινε τόσο σοβαρός που έπρεπε να καλέσει ασθενοφόρο, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει. 

Πριν από το θάνατό της, δήλωσε στην εκπομπή North Wales Live: «Πήγα στον γιατρό μου με πόνο στην πλάτη, στον ώμο, στον αυχένα, και γενικότερα σε όλο το σώμα μου, και μου είπε πως φταίει η εμμηνόπαυση.

Mum of four misdiagnosed with menopause dies of cancer after Covid halted check ups pics: Just Giving

 JustGiving

«Με έστειλαν στο σπίτι με ανακούφιση από τον πόνο, αλλά μου είπαν να ξανα γυρίσω αν δεν περνούσε». 

Οι περαιτέρω εξετάσεις που έκανε αποκάλυψαν πως ο καρκίνο της είχε επιστρέψει και είχε εξαπλωθεί στη σπονδυλική στήλη, τον εγκέφαλο και στους πνεύμονες και ήταν σε τερματικό στάδιο αναφέρει η Metro.

Η άτυχη γυναίκα πέθανε την περασμένη Τετάρτη, αφήνοντας πίσω της τον σύζυγο της Joshua, 29, και παιδιά ηλικίας εννέα, οκτώ, δύο και ενός.

Η κ. Evans, από το Bagillt στην Ουαλία, πρόσθεσε: ''Όταν έμαθα ότι είχα καρκίνο στην αρχή ήταν ένα τεράστιο σοκ''. 

Η ίδια και ο σύζυγός της παντρεύτηκαν στο σπίτι της μητέρας της λίγες ημέρες πριν πεθάνει . Η μαμά της, Chrissy Davies, δήλωσε ότι η κόρη της ήταν «τόσο καλός άνθρωπος και πάντα βοήθησε τους άλλους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ