Καλή εβδομάδα με δύο Ελληνίδες δίδυμες την Έλενα & τη Φένια να χορεύουν κάτω στις ανθισμένες ροδακινιές της Ημαθίας (βίντεο)

 

Η Ροδακινιά στις παραδόσεις της Ανατολής ,θεωρείται "το Δέντρο της Ζωής του Επίγειου Παραδείσου" και τα άνθη της συμβολίζουν την άνοιξη,την αναγέννηση και τη γονιμότητα,ενώ ζωγράφοι όπως ο Vincent Van Gogh εμπνεύστηκαν από αυτή.

Η Ειρήνη Κωστελίδου, μια αυτοδίδακτη καλλιτέχνης από τη Νάουσα Ημαθίας, με κίνητρο το μοναδικό ροζ χρώμα του εύφορου κάμπου της Νάουσας και σε μια ιδέα της https://kostellosart.com/​ ,προχωρήσε στη δημιουργία ενός απολαυστικού βίντεο με φόντο τις Ανθισμένες Ροδακινιές. 

''Κάθε χρόνο όλοι απολαμβάνουμε τον ευλογημένο κάμπο της Ημαθίας με τις Ανθισμένες Ροδακινιές,αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς των αγροτών μας.

Οι αγρότες μας ,σαν άλλοι καλλιτέχνες,συνεργάζονται με τη φύση ,δημιουργούν,αγωνιούν και δίνουν τον δικό τους αγώνα για να απολαμβάνουμε εμείς το θέαμα αυτό,οπτικά τώρα και γευστικά αργότερα.
 Έτσι ,σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νάουσας ,τους εργαζόμενους και τους αγρότες, δημιουργήσαμε ένα χορευτικό video με το γνωστό Jerusalema ,το τραγούδι που ένωσε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο συγχρονισμός της φύσης και του ανθρώπου,ταυτόχρονα  με τον ρυθμό και συγχρονισμό των απίθανων χορευτριών μας Έλενα και Φένια Τσικιτίκου,στέλνει αμέτρητα θετικά vibes και τονώνει την αισιοδοξία όλων μας.
 Είμαστε ενωμένοι,χαμογελάμε,χορεύουμε και αποδεικνύουμε ότι μέσα στη λέξη Ανθί-Ζω ,υπάρχει η λέξη Ζω'', λέει η ίδια. 

 

Η Ροδακινιά στις παραδόσεις της Ανατολής ,θεωρείται "το Δέντρο της Ζωής του Επίγειου Παραδείσου" και τα άνθη της συμβολίζουν την άνοιξη,την αναγέννηση και τη γονιμότητα,ενώ ζωγράφοι όπως ο Vincent Van Gogh εμπνεύστηκαν από αυτή.

''Το τραγούδι Jerusalema ήταν το ιδανικό ,καθώς έχει ενώσει όλο τον κόσμο δημιουργώντας θετικά συναισθήματα και έχει χαρακτηριστεί ως το τραγούδι της πανδημίας. Είμαστε ενωμένοι ,χαμογελάμε, χορεύουμε,μεταδίδουμε θετική ενέργεια,κάνουμε πέρα όλες τις δυσκολίες και αποδεικνύουμε ότι μέσα στη λέξη Ανθί-Ζω υπάρχει η λέξη Ζω.

Πρωταγωνιστές: -Οι απίθανες χορεύτριες μας ,Έλενα και Φένια Τσικιτίκου. Ιδανικές για το Concept αυτό.Μεταδίδουν με την φρεσκάδα και το ταλέντο τους, απίστευτη ενέργεια σε οτιδήποτε και αν κάνουν. -Τα παιδιά μας ,το μέλλον του τόπου μας. -Οι αγρότες, που συνεχίζουν να χαμογελούν παρά τις δυσκολίες, κάνουν τα πάντα με απόλυτη υπομονή και πειθαρχία και συνεργάζονται άψογα με τη φύση. -Οι εργαζόμενοι στον συνεταιρισμό που καθημερινά φροντίζουν να φτάσουν τα φρούτα σωστά στο σπίτι μας. 

Οι μεταφορείς ,που διανύουν χιλιόμετρα για να φτάσει το Ροδάκινο Naougusta σε όλες τις γωνιές της γης. Ευχαριστώ για την παραχώρηση των κτημάτων ,τους Χρήστο Κωνσταντίνου και Τάσιο Δημήτριο στη θέση Ράμνιστα Λευκαδίων και όλο τον κόσμο που αγκάλιασε την ενέργεια μας . 

Στόχος μου είναι οι ιδέες αυτές να ζωντανεύουν για να γεμίσουμε χαρά και θετική ενέργεια σε όλο τον κόσμο ,που το έχει τόσο πολύ ανάγκη''.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ