Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα ευνοεί την επικοινωνία, ενώ φέρνει τις σκέψεις και τις επιθυμίες μας σε πρώτο πλάνο

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω μέχρι τις 16:03, αλλά από τις 10:05 το πρωί μέχρι τις 16:03 θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας, δηλαδή θα είναι ακατάλληλη για νέα ξεκινήματα. Το πρωί σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και μπορεί να υπάρχει ένα εμπόδιο στο ξεκίνημα της ημέρας μας ή απλώς να μην έχουμε καμία όρεξη να αφήσουμε το κρεβάτι μας.

Στις 16:04 περνά στον Υδροχόο, αποκτά πιο εξωστρεφή διάθεση και η πρώτη όψη που σχηματίζει είναι ένα εξάγωνο με τον Ερμή στον Κριό ευνοώντας την επικοινωνία, ενώ φέρνει τις σκέψεις και τις επιθυμίες μας σε πρώτο πλάνο.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι είναι πολύ πιο απαιτητική η μέρα και πιθανώς να συναντήσετε εμπόδια ή αυστηρή κριτική από κάποιους ή μπορεί οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύετε μαζί να μην συνεργάζονται όπως θα θέλατε, προκειμένου να έχετε την αποτελεσματικότητα που επιθυμείτε επαγγελματικά. Από την άλλη, μπορεί σήμερα να σας βαραίνουν κάποια οικογενειακά ζητήματα ή θέματα που αφορούν στο σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας. Όλα αυτά μπορεί να κυλήσουν πολύ πιο άνετα τις απογευματινές ώρες με την Σελήνη στον Υδροχόο. Κάποιο τηλεφώνημα με ένα φίλο-η θα σας φτιάξει τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα θέματα της δουλειάς είναι η απόλυτη προτεραιότητα σας σήμερα αγαπητοί μου Ταύροι. Μπορεί να σκέφτεστε το μέλλον σας προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε ή μπορεί να έχετε κάποιες επαφές με προϊσταμένους και ανωτέρους στη δουλειά που θα ζητήσουν τη γνώμη σας. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας και θα εισπράξετε την εκτίμηση τους. Ακόμη, σήμερα μπορεί να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας δουλειάς ή μιας δικής σας επιχείρησης, αν έχετε κάτι τέτοιο κατά νου να κάνετε μέσα στο επόμενο διάστημα. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας επειδή τώρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σκέφτεστε για το μέλλον με τους όρους του «σήμερα».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το μεσημέρι η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα, η τελευταία όψη που σχηματίζει η Σελήνη πριν μπει στην εκτός πορείας φάση της, μπορεί να σας προβληματίσει λίγο περισσότερο με τα θέματα της καθημερινότητα σας ή με τα οικονομικά σας, όμως στην πορεία της ημέρας η διάθεση σας θα φτιάξει. Βλέπετε η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Κριό, βοηθά να επικοινωνήσετε πιο σωστά όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν με το άμεσο περιβάλλον σας. Μάλιστα, θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους συνομιλητές σας για τις θέσεις σας, θα έχετε τον έλεγχο στα πράγματα και ακόμη και το πιο δύσκολο θα το παρουσιάσετε σαν να είναι απόλυτα εφικτό. Αν έχετε κάτι δύσκολο να διεκπεραιώσετε σήμερα, προτιμήστε τις απογευματινές ώρες.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ