Good News: Οι Σουηδοί επέλεξαν τη Ρόδο για τα γυρίσματα των ριάλιτι «Bachelor» & «Bachelorette» (φωτό & βίντεο)

Μένουν σε μια από τις πολυτελέστατες βίλλες του νησιού

Η Ρόδος επιλέχθηκε για να θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα των γνωστών τηλεοπτικών παραγωγών «Bachelor» & «Bachelorette» για τα κανάλια της σουηδικής τηλεόρασης channel 4 & channel 7.

Οι σειρές αυτές θα αποτελούνται από 40 και 20 επεισόδια αντίστοιχα και θα προβληθούν από τον Οκτώβριο έως τον Ιανουάριο σε prime time. Η επιλογή της Ρόδου ανήκει στο τουριστικό γραφείο Αpollo, μέλος της οικογένειας Der Touristik, όπου κατάφερε μετά από συνομιλίες να έρθει σε συμφωνία με την κινηματογραφική εταιρεία Warner Bros.

Καθοριστικός ήταν ο ρόλος της Commercial Director κυρίας Nina Hornewall για την επιλογή της Ρόδου, αφού η πολιτική του Apollo είναι να πραγματοποιεί με ένα μοναδικό τρόπο την προβολή τουριστικών προορισμών. Μέσα από τα επεισόδια της σειράς θα αναδειχθούν και θα επικαιροποιηθούν οι ομορφιές της Ρόδου, καθώς τα εξωτερικά γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε εξαιρετικές ιστορικές τοποθεσίες όπως η Μεσαιωνική Πόλη, η Λίνδος, οι Πηγές Καλλιθέας, και σε περιοχές φυσικού κάλλους όπως η Κοιλάδα των Πεταλούδων, τα δάση και οι παραλίες του νησιού. Γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν επίσης στα νησιά Τήλο, Χάλκη και Σύμη.

Ο Δήμος Ρόδου στηρίζει αυτή την παραγωγή, αφού θα είναι τεράστια η προβολή της Ρόδου στα σκανδιναβικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπου έχει ήδη ξεκινήσει η διαφήμιση της σειράς, και συνεργάζεται πολύ στενά με το τουριστικό πρακτορείο DTS INCOMING HELLAS, καθώς και με Δημόσιους Φορείς και ιδιωτικές επιχειρήσεις, αναφέρει το tornosnews.gr. Το πολυπληθές συνεργείο έχει αρχίσει τα γυρίσματα που θα διαρκέσουν μέχρι 14 Μαΐου για το Bachelor και μέχρι τέλη Ιουνίου για το Bachelorette. 

Η Bachelorette 2021 Julia Franzén

Μια ιδιαίτερη πρωτοτυπία του Bachelor είναι ότι τις 20 υποψήφιες κοπέλες διεκδικούν 2 άντρες, ο ένας εκ των οποίων είναι ελληνικής καταγωγής που ζει μόνιμα στη Σουηδία.

Επίσης, η διαμονή τους πραγματοποιείται σε μια από τις πολυτελέστατες βίλλες της Ρόδου, η οποία διαθέτει μεγάλους κήπους, πισίνα και ελικοδρόμιο. Θα πρέπει να επισημάνουμε τέλος, ότι η παραγωγή λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως ορίζουν οι κανονισμοί προστασίας για τον covid-19 τόσο κατά τη μετακίνησή τους όσο και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ