Έγκυος η 26χρονη αγαπημένη του Κώστα Σόμμερ - Πανευτυχές το ζευγάρι, περιμένουν το πρώτο τους μωρό (βίντεο)

«Είχα μείνει ξανά έγκυος και είχαμε μια δυσάρεστη εξέλιξη»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπημένη του Βαλεντίνη Παπαδάκη που είναι έγκυος στο πρώτο τους μωράκι.

Το ζευγάρι μίλησε στο περιοδικό OK με την νεαρή make-up artist να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι είχε μείνει ξανά έγκυος πριν λίγους μήνες αλλά δυστυχώς απέβαλε.

«Λίγους μήνες νωρίτερα είχα μείνει ξανά έγκυος και είχαμε μια δυσάρεστη εξέλιξη, αυτή τη φορά ήμασταν λίγο πιο εγκρατείς. Είχα πέντε μέρες καθυστέρηση, έκανα το τεστ και του είπα, «Αγάπη μου, είναι θετικό». Ήμασταν λίγο συγκρατημένοι» είπε η 26χρονη.

Από μεριάς του ο Κώστας Σόμμερ ανέφερε ότι είναι σε επαγρύπνηση πλέον.  «Σκεφτόμασταν ότι δεν θέλαμε να ξαναπεράσουμε το ίδιο πράγμα. Δεν ήταν εύκολο. Σε αυτή την εγκυμοσύνη κάθε φορά που η Βαλεντίνη μπορεί να νιώθει κάτι, είμαστε απευθείας σε επαγρύπνηση. Υπό άλλες συνθήκες εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δηλαδή θα σκεφτώ, «εντάξει μωρέ πονάς λίγο, δεν είναι κάτι». Τωρα όμως είμαστε στην τρεχάλα. «Φυσάμε» και το γιαούρτι» είπε.

Ακόμα η σύντροφός του αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν «ένα βράδυ μέσω κοινής παρέας λίγο πριν από την πρώτη καραντίνα. Βγήκαμε μια, δυο φορές και αυτό ήταν».

«Νομίζω ότι όσο μεγαλώνεις και είσαι πιο ώριμος και έμπειρος αξιολογείς διαφορετικά κάποια πράγματα. Για να το πω πιο απλά, θεωρώ ότι αν είχα γνωρίσει την Βαλεντίνη πριν από έξι ή επτά χρόνια, δεν θα μπορούσα να καταλάβω την αξία της» είπε ακόμα ο Κώστας Σόμμερ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ