O Κώστας Φραγκολιάς είχε γενέθλια & η γυναίκα της ζωής του τον άφησε "με το στόμα ανοιχτό" - Η όμορφη έκπληξη που τον συγκίνησε (φώτο-βίντεο)

Επίκειται γάμος;

Ο Κώστας Φραγκολιάς μεγάλωσε κατά έναν χρόνο. Ο γνωστός παρουσιαστής και πρώην μοντέλο, εχθές έκλεισε τα 46 και οι συνεργάτες του στην εκπομπή "Happy Day" του ετοίμασαν μία πολύ ωραία έκπληξη που τον άφησε άφωνο .

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής "εισέβαλε" στο πλατό η σύντροφος του Δώρα με την τούρτα στα χέρια.

Το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια σχέσης και οι δύο ερωτευμένοι ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Όταν ο Κώστας Φραγκολιάς είδε την Δώρα έμεινε στην κυριολεξία "άφωνος", αφού δεν περίμενε την επίσκεψη της.

Η όμορφη σύντροφος του μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για το ταίρι της και εκείνος συγκινημένος της παραχώρησε τη θέση του στο πάνελ της εκπομπής.



Το τρυφερό φιλί ήταν ο καλύτερος "επίλογος" της όμορφης έκπληξης.

Επίκειται γάμος;

Το υπέροχο μονόπετρο που κοσμούσε το χέρι της Δώρας Πατσιώτη δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συντελεστές της εκπομπής και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Τίνα Μεσσαροπούλου, ρώτησαν επίμονα τον Κώστα Φραγκολιά αν πρόκειται να "κάνει το μεγάλο βήμα".

Ο Κώστας Φραγκολιάς δήλωσε πως η Δώρα είναι η γυναίκα της ζωής του ωστόσο ο γάμος είναι κάτι τυπικό για εκείνους και σκοπεύουν να προχωρήσουν σε αυτόν όταν με το καλό η οικογένειά τους μεγαλώσει με ένα παιδάκι.



Μάλιστα αποκάλυψε το δαχτυλίδι της το έδωσε έναν χρόνο πριν.


Της το είχε αφήσει πάνω στο κομοδίνο της πρώτη μέρα του χρόνου όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε αφού εκείνη το είδε μια μέρα μετά.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ