Σπύρος Σούλης: Αυτά είναι τα χρώματα του Φενγκ Σούι για ένα χαρούμενο σπίτι

Bάλτε τα στο σπίτι σας... 

Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε το φενγκ σούι για να δημιουργήσετε ένα χαρούμενο σπίτι και μία θετική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Και η χρήση των χρωμάτων είναι ζωτικής σημασίας για να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα αυτή. Δείτε, λοιπόν, τι ενέργεια δημιουργεί στον χώρο σας το κάθε χρώμα ξεχωριστά και αποφασίστε το ιδανικό για εσάς.

Κίτρινο Το φωτεινότερο χρώμα του ουράνιου τόξου συμβολίζει τον ήλιο, τη θρέψη και την ευτυχία και αποτελεί μια θετική παρέμβαση σε οποιονδήποτε χώρο. Όλες οι αποχρώσεις του κίτρινου δημιουργούν φιλόξενους χώρους – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει.

χαρούμενο σπίτι

Όλες οι αποχρώσεις του κίτρινου δημιουργούν φιλόξενους χώρους.

Κόκκινο Στον κινεζικό πολιτισμό το κόκκινο είναι το χρώμα της τύχης, του ενθουσιασμού και του ρομαντισμού. Σκούροι κόκκινοι τοίχοι ή απλώς μερικά κόκκινα μαξιλάρια στον καναπέ σας θα φέρουν θετική αύρα στον χώρο σας και θα πυροδοτήσουν το πάθος (αν επιδιώκετε κάτι τέτοιο).

χαρούμενο σπίτι

Στον κινεζικό πολιτισμό το κόκκινο είναι το χρώμα της τύχης.

Πορτοκαλί Αρκετοί είναι οι άνθρωποι που νιώθουν να τους φοβίζει το κόκκινο. Γι αυτούς, το πορτοκαλί είναι μια καλή εναλλακτική. Αν ο στόχος σας είναι να περνάτε όμορφα με την οικογένεια και τους φίλους σας, τότε πρέπει να γνωρίζετε πως το πορτοκαλί θεωρείται το πιο κοινωνικό χρώμα. Είναι επίσης ιδιαίτερα ζεστό και θεωρείται από τα top χρώματα του φενγκ σούι.

χαρούμενο σπίτι

Το πορτοκαλί θεωρείται από τα top χρώματα του φενγκ σούι για ένα χαρούμενο σπίτι.

Πράσινο Ένα όμορφο χρώμα που συμβολίζει την ανανέωση και την νέα αρχή. Σύμφωνα με το φενγκ σούι το πράσινο είναι ένα θεραπευτικό χρώμα και μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας. Για να μεγιστοποιήσετε την ενέργειά του μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες αποχρώσεις σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού σας.

χαρούμενο σπίτι

Σύμφωνα με το φενγκ σούι το πράσινο είναι ένα θεραπευτικό χρώμα και μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας.

Λευκό Απλό και διακριτικό – μπορεί να συμβάλει ιδιαίτερα στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Το λευκό είναι ένα «αγνό» χρώμα που φέρνει την αίσθηση της ηρεμίας. Σκεφτείτε το ως βάση και βάλτε μερικές πινελιές χρώματος εδώ κι εκεί για να δημιουργήσετε έναν θετικό και χαρούμενο χώρο.

χαρούμενο σπίτι

Το λευκό είναι ένα «αγνό» χρώμα που φέρνει την αίσθηση της ηρεμίας αναφέρει το spirossoulis.

Μπλε Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα χρώματα του φενγκ σούι και έχει πολλές ιδιότητες που το κάνουν να ξεχωρίσει. Το μπλε συμβολίζει την επιτυχία και οι διάφορες αποχρώσεις του σημαίνουν ότι μπορείτε να εξερευνήσετε τις επιλογές σας. Το μπλε στην ανατολική πλευρά του σπιτιού θεωρείται πως προάγει την καλή υγεία, ενώ αν το βάλετε στην νοτιοανατολική θα σας φέρει χρήματα και θα βοηθήσει την καριέρα σας. Μη διαστάσετε, λοιοπόν, να το χρησιμοποιήσετε με την πρώτη ευκαιρία.

χαρούμενο σπίτι

Το μπλε συμβολίζει την επιτυχία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ