Το αντίο της Φαίης Σκορδά στην συνεργάτιδά της Μαίρη Μάτσα - ''Μια φίλη, ικανή, γλυκιά, αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας άγγελος'' (βίντεο)

«Έσπασε» η Φαίη Σκορδά...

Aπέραντη θλίψη άφησε σήμερα στην οικογένεια του Ant1 σε φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, ο θάνατος της εικονολήπτριας Μαίρης Μάτσα. Η Μαίρη Μάτσα εργαζόταν στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα ως camerawoman.

 

Ο Γιώργος Παπαδάκης, συντετριμμένος και με τρεμάμενη φωνή, ανέφερε στον αέρα τα εξής:

«Ήρθε η ώρα να σας πούμε γιατί όλοι εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, όχι λίγο περίεργα, τρισάθλια από το πρωί. Αφορά την οικογένειά μας εδώ και από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια όλοι για να μπορέσουμε να κάνουμε την εκπομπή, να σας ακούσουμε…

Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα.

 

Δείτε επίσης: Camerawoman του «Καλημέρα Ελλάδα» η οδηγός που σκοτώθηκε στην Μεσογείων -Ο Γιώργος Παπαδάκης συγκινημένος (βίντεο)

 

 

 

Ποια ήταν όμως η δυναμική οπερατέρ 

Ήταν μια από τις λίγες γυναίκες σε ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα, και είχε εργαστεί ως εικονολήπτρια για πολλά χρόνια στο Mega. Έπειτα εφυγε στον ANT1, όπου και για χρόνια είχε την "κάμερα 3", τον λεγόμενο γερανό, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού.

Η Φαίη Σκορδά αποχαιρετά την συνεργάτιδά της

Την Μαίρη Μάτσα αποχαιρέτησε στο τέλος της εκπομπής της και η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ''Πρωινού'', θέλησε να πει λίγα λόγια για την συνεργάτιδά της με την οποία δούλεψε και στο Mega αλλά και στον ΑΝΤ1. 

 «Δε θέλω να σας μαυρίσω τη καρδιά» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά απευθυνόμενη στους τηλεθεατές και συνέχισε: «Είχαμε συνεργαστεί με αυτό το κορίτσι, τη Μαιρούλα μας. Ικανή και γλυκιά. Μια γυναίκα που ήταν πάντα με το χαμόγελο. Υπάρχει από το πρωί μια αμηχανία, μια μεγάλη στεναχώρια. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της».

Η παρουσιάστρια με κόκκινα και βουρκωμένα μάτια «λύγισε» από την στεναχώρια για τον άδικο χαμό της Μαρίας Μάτσα και σημείωσε στο τέλος: «Να κλείσω λέγοντας ότι αυτό είναι ένα μάθημα πως τίποτα δεν είναι δεδομένο», είπε 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ