Ποια ήταν η Μαίρη Μάτσα, η οπερατέρ που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Μεσογείων; - Είχε εργαστεί & στο Mega (φωτό)

Την αποχαιρετούν φίλοι και συνάδελφοι στα social media.

Aπέραντη θλίψη άφησε σήμερα στην οικογένεια του Ant1, ο θάνατος της εικονολήπτριας Μαίρης Μάτσα. Η Μαίρη Μάτσα εργαζόταν στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα ως camerawoman.

 

Ο Γιώργος Παπαδάκης, συντετριμμένος και με τρεμάμενη φωνή, ανέφερε στον αέρα τα εξής:

«Ήρθε η ώρα να σας πούμε γιατί όλοι εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, όχι λίγο περίεργα, τρισάθλια από το πρωί. Αφορά την οικογένειά μας εδώ και από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια όλοι για να μπορέσουμε να κάνουμε την εκπομπή, να σας ακούσουμε…

Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα.

 

Δείτε επίσης: Camerawoman του «Καλημέρα Ελλάδα» η οδηγός που σκοτώθηκε στην Μεσογείων -Ο Γιώργος Παπαδάκης συγκινημένος (βίντεο)

 

 

 

Ποια ήταν όμως η δυναμική οπερατέρ 

Ήταν μια από τις λίγες γυναίκες σε ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα, και είχε εργαστεί ως εικονολήπτρια για πολλά χρόνια στο Mega. Έπειτα εφυγε στον ANT1, όπου και για χρόνια είχε την "κάμερα 3", τον λεγόμενο γερανό, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού.

Όλοι όσοι είχαν τη χαρά να δουλέψουν μαζί της, έσπευσαν να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους φίλη και συνάδελφο γράφοντας συγκινητικά μηνύματα και ανεβάζοντας φωτογραφίες από την πορεία τους μαζί της στη σελίδα της στο Facebook. 

«Σήμερα το πρωί έφυγε απο κοντά μας μια εξαιρετική συνάδελφος,ενας ωραίος άνθρωπος,μια κάλη ψυχή!Πάντα με το χαμόγελο μου έλεγε την πολυ πρωινή καλημέρα οσο κουρασμένη κι αν ήταν.Γιατί η Μαιρούλα μας κουραζόταν πραγματικά,γιατι δούλεψε πολύ πίσω απο τις κάμερες,την τίμησε την δουλειά της απο το πρωί μέχρι το βράδυ.Και σήμερα για να έρθει στην ώρα της στη δουλειά,αυτές τις πολύ πρωινές ώρες που λέμε εμείς καλημέρα,η ψυχή της διάλεξε να μην μας την πεί!Χτές ήπιαμε μαζί τον πρώτο καφέ της ημέρας.....και τον τελευταίο!Μαιρούλα μου θα μας λείψεις πολυ.Καλό παράδεισο αγαπημένη.....».

- «Όχι ρε Μαίρη. Γιατί ρε Μαιρούλα Καλό παράδεισο».

- «Μαιρούλα μου καλό ταξίδι αγαπημένη μου!!».

- «Καλό ταξίδι αγαπημένη Μαίρη!Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα...καλό σου ταξίδι αγαπημένη μου Μαιρούλα».

- «Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει το πόσο λυπάμαι για την απώλεια της Μαίρης».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ