Δράση για τα αδέσποτα ζώα την Κυριακή 4 Απριλίου - Συγκεντρώνουμε τροφή για γάτες και σκύλους! (φωτό)

Το βαν του E-Daily.gr θα βρίσκεται το πρωί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Η 4η Απριλίου κάθε χρόνο, έχει οριστεί να είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, μετά από πρωτοβουλία Ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων το 2010.

Στη Nextweb είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με τα θέματα που αφορούν ζώα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε παρουσιάσει θέματα γύρω από αυτό.

Φέτος αποφασίσαμε να βοηθήσουμε έμπρακτα τους τετράποδους φίλους μας και οργανώσαμε μια δράση για την ημέρα αυτή!

Στις 4 Απριλίου το βαν του E-Daily.gr θα βρίσκεται το πρωί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 10:00 με 13:00 και το απόγευμα στην Πλατεία Κανάρη (Ρολόι) στον Πειραιά 14:00 με 17:00 με σκοπό να συγκεντρώσουμε τροφή που θα παραδοθεί στην ''Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης"  .

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, ώστε να βοηθήσουμε στο δύσκολο έργο τους!

Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας και να διαδώσετε αυτή τη δράση, με σκοπό να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερη τροφή για γάτες και σκύλους!

Στο σημείο που θα είναι το βαν, θα υπάρχει προσωπικό που θα διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει συνωστισμός. Επίσης, όλες οι συσκευασίες θα απολυμανθούν πριν παραδοθούν στο ΖΕΗ.

Ευχαριστούμε θερμά την Πολιτική Προστασία, το Δήμο Αθηναίων και το Δήμο Πειραιά για την βοήθειά τους, και όλους όσους στήριξαν τη προσπάθειά μας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ