Χρύσα Μιχαλοπούλου: Οι Άγριες Μέλισσες & η σχέση της με την Κάτια Δανδουλάκη - Τι είπε για τον σύντροφό της Λεωνίδα Κουτσόπουλο; (βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε... 

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το '''The2NightShow'' ήταν η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου, την οποία απολαμβάνουμε στην σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. 

Φυσικά δέχθηκε ερωτήσεις και για την - φημολογούμενη - σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο,  απέφυγε όμως να μιλήσει δημόσια αυτήν όμως εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχτηκε πως κάτι όμορφο υπάρχει ανάμεσα τους.

«Φημολογείται ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι», είπε ο Αρναούτογλου με την Μιχαλοπούλου να απαντά με χαμόγελο: «ε δεν περνάει ο έρωτας μου από το στομάχι; Αλίμονο! Και ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά! Μαγειρεύω φανταστικά. Υπάρχει κάποιος που μου μαγειρεύει και τρώω ωραία»

Τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική

«Έχω βαπτιστεί Χρύσα Μάρθα Ελένη γιατί είχε όρεξη ο παπάς εκείνη τη μέρα» είπε για το ασυνήθιστο όνομά της.

«Ήμουν πολύ τυχερή. Είμαι πολύ περήφανη για ότι έχω κάνει και χαίρομαι πολύ που έχω γνωρίσει όλους αυτούς τους ανθρώπους. Η μητέρα μου είναι μουσικός. Μικρή είχα παίξει στις Μάγισσες τις Σμύρνης σε 2-3 επεισόδια στα έξι μου.

Στα 12 είχα παίξει στο “Beauty and the beast”. Μας είχαν πει να μην κοιτάξουμε ποτέ το κοινό και έκανα το λάθος και κοίταξα. Hταν τεράστιο θέατρο, στο Μπάντμιντον. Ξέχασα τα λόγια, ήταν σοκαριστικό.» συμπλήρωσε.

Οι «Άγιες Μέλισσες» και η σχέση της με την Κάτια Δανδουλάκη

«Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει με τη σειρά. Δεν μιλάω καθόλου γαλλικά και ας έπαιξα τη Γαλλίδα στις Άγριες Μέλισσες. Μπορώ όμως να κοροϊδέψω ότι κάνω τη προφορά.

Με τη Κάτια Δανδουλάκη ήταν όνειρο να παίζω. Είναι μάθημα. Και η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιώργος Γεροντιδάκης οι άνθρωποι που θέλουν το κοινό καλό, σου δίνουν χώρο. Είναι η ενέργεια τους. Είναι δουλεμένοι πάνω στο «εμείς».

Όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που νιώθεις ότι σε εμπιστεύονται και θέλουν να βγάλεις το καλύτερο αποτέλεσμα είναι ό, τι καλύτερο.» ανέφερε σχετικά με την εμπειρία της στη δημοφιλή σειρά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ