Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θα αρχίσουν να τρέχουν οι εξελίξεις και το πρώτο εικοσαήμερο του Απριλίου θα φυσήξει πιο ούριος άνεμος

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η τελευταία ημέρα του Μαρτίου είναι εδώ και με κάποιο τρόπο μαζί της κλείνει και μια περίοδος γεμάτη ασάφεια και στασιμότητα. Από το Σάββατο, όπως έχω πει επανειλημμένως, με την είσοδο του Ερμή στον Κριό θα αρχίσουν να τρέχουν οι εξελίξεις και το πρώτο εικοσαήμερο του Απριλίου θα φυσήξει πιο ούριος άνεμος.

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και σχηματίζει τρίγωνα με τη σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, αλλά και εξάγωνο με τον Πλούτωνα

ΚΡΙΟΣ

Τα προηγούμενα χρόνια -με την αντίξοη επιρροή του Κρόνου από τον Αιγόκερω- πήρατε πολλά μαθήματα, τα περισσότερα από αυτά αρκετά δύσκολα ή και επώδυνα, αλλά φτάσατε στο εδώ και τώρα και σίγουρα οι εμπειρίες που αποκομίσατε και οι ικανότητες που χτίσατε θα σας χρησιμεύσουν πολύ παρακάτω. Το εξάγωνο (πλέον) του Κρόνου προς το ζώδιο σας, σε ακριβείας όψη σήμερα, δείχνει ότι αν μη τι άλλο πλέον θα έχετε μεγαλύτερη στήριξη στα σχέδια σας από συνεργάτες και φίλους και θα εντυπωσιάζετε πιο εύκολα προϊσταμένους, ανωτέρους ιεραρχικά στη δουλειά και μελλοντικούς συνεργάτες που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το συνεχιζόμενο ταξίδι της Σελήνης στον Σκορπιό επηρεάζει αρκετά την κρίση σας σήμερα σε ό,τι αφορά τους άλλους στη ζωή σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι, καθώς η Σελήνη ενεργοποιεί ξανά τη σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, θα είναι δύσκολο να διακρίνετε την αλήθεια στα λόγια ή στις πράξεις των άλλων. Ακόμη, σε πιθανές φιλονικίες και τσακωμούς θα είναι πολύ δύσκολο να στηρίξετε με αντικειμενικά επιχειρήματα τις απόψεις σας χωρίς να επηρεαστείτε από το συναίσθημα σας. Γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το αφήσετε για μια άλλη μέρα καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και εξακολουθεί η επιρροή της σύγχυσης που δημιουργεί ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, αφού ενεργοποιείται κι από την όψη που κάνει η Σελήνη σήμερα, σαφώς η μέρα είναι αρκετά πιο θετική από τη χθεσινή. Το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου δείχνει ότι αν μη τι άλλο υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που εκτιμούν αυτά που κάνετε, σας έχουν στο μυαλό τους θετικά και σας το δείχνουν. Μπορεί να είναι ένας συνεργάτης, ένας φίλος-η, ένας προϊστάμενος, κάποιος που τα λόγια του λειτουργούν σαν βάλσαμο αυτή την περίοδο στην ψυχή σας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ