Brooke Shields: Οι φωτό μετά από το ατύχημά της - Στο νοσοκομείο με πι, μηχανήματα & επιδέσμους - «Πρέπει να μάθω πως να περπατάω»

«Έχω καταφέρει πολλά από τότε αλλά το ταξίδι μόλις ξεκινάει» 

Φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο μοιράστηκε στα social media η Brooke Shields που στα τέλη Ιανουαρίου έσπασε το μηριαίο οστό της, μετά από ατύχημα στο γυμναστήριο.

Η 55χρονη ηθοποιός έχει κάνει πολλαπλές εγχειρήσεις ενώ μιλώντας στο People την περασμένη εβδομάδα εξήγησε ότι χρησιμοποιούσε μια σανίδα ισορροπίας όταν ξαφνικά έπεσε και προσγειώθηκε στο οστό της.

«Ένιωσα σαν να γίνονται όλα σε slow motion και μετά άρχισα να ουρλιάζω» είπε στο περιοδικό προσθέτοντας ότι ο πόνος ήταν αφόρητος και πως φοβήθηκε ότι έμεινε παράλυτη.

Όπως εξήγησε το ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και μπήκε κατευθείαν για επέμβαση. Οι γιατροί της έβαλαν δύο μεταλλικές ράβδους κοντά στον γοφό της, ωστόσο στη συνέχεια χρειάστηκε και δεύτερο χειρουργείο.

Photo: Instagram/brookeshields

Κατάφερε να επιστρέψει σπίτι της μετά από δύο εβδομάδες ωστόσο  έπαθε σταφυλόκοκκο με αποτέλεσμα να χρειαστεί νέα επέμβαση και τρεις μεταγγίσεις αίματος.

«Πρώτη φορά στην ζωή μου ένιωσα ότι δεν έχω την δύναμη για αυτό. Δεν μπορώ καν να σταθώ στο πόδι μου και να ανέβω ένα σκαλί. Πρέπει να ξαναμάθω ακόμα και πώς να περπατάω. Το άισθημα ανημποριάς είναι σοκαριστικό» είπε ακόμα η ηθοποιός.

 

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε την βλέπουμε μέσα στο νοσοκομείο με την ρόμπα και επιδέσμους στο χέρι και το πόδι της. Σε μια από τις εικόνες δε είναι καθισμένη με το πι μπροστά της, ενώ στο στήθος της είναι συνδεδεμένο ένα μηχάνημα.

Photo: Instagram/brookeshields

«Έχω καταφέρει πολλά από τότε αλλά το ταξίδι μόλις ξεκινάει» γράφει στο ποστ της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ