Heidi Klum: 3 γάμοι, 4παιδιά & η εβδομάδα της 47χρονης ξεκίνησε με αισθησιακό χορό στην κρεβατοκάμαρα (βίντεο)

Η Χάιντι Κλουμ χορεύει με τα εσώρουχα και ρίχνει το Instagram.

Η Χάιντι Κλουμ αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που έχουν περπατήσει ποτέ στις πασαρέλες της παγκόσμιας σκηνής της μόδας.

Το μοντέλο από την Γερμανία μαγνήτιζε όλα τα βλέμματα πάνω της όταν περπατούσε στο catwalk της Victoria’s Secret και έκανε όλον τον πλανήτη να μιλά για τις συγκλονιστικές αναλογίες της.

Στα 47 της χρόνια παραμένει εκθαμβωτική και απόλυτα σέξι.

Γοητευτική, με χιούμορ και έντονη προσωπικότητα, η Χάιντι Κλουμ μετρά εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο, αλλά και αμέτρητους followers στο προφίλ της στο Instagram. 

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν, το διάσημο supermodel χορεύει αισθησιακά, φορώντας μόνο τα εσώρουχά του. Έτσι για να ξεκινήσει δυναμικά η εβδομάδα... 

Από το 1997 μέχρι το 2002 υπήρξε παντρεμένη με τον στυλίστα Ρικ Πιπίνο. Το Μάρτιο του 2003, ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατόρε και το Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, στο πρώτο τους παιδί. Σύντομα όμως, το ζευγάρι χώρισε και εκείνη ξεκίνησε τη σχέση της με τον μουσικό Σιλ. Γέννησε την κόρη της, Λένι, στις 4 Μαΐου 2004 στη Νέα Υόρκη, παρουσία του Σιλ, δηλώνοντας μάλιστα αργότερα ότι ο Μπριατόρε (βιολογικός της πατέρας) δεν εμπλέκεται καθόλου στη ζωή της και πως θεωρεί πατέρα τον Σιλ.

Κλουμ και Σιλ αρραβωνιάστηκαν το Δεκέμβριο του 2004 και παντρεύτηκαν στις 10 Μαΐου 2005 στο Μεξικό. Απέκτησαν μαζί τρία βιολογικά παιδιά: τον Χένρι Γκούντνερ Αντεμόλα Σάμουελ τον Γιόχαν Ράιλι Φιοντόρ Τάιβο Σάμουελ  και την Λου Σουλόλα Σάμουελ .

Τον Νοέμβριο του 2009, η Κλουμ άλλαξε επίσημα το όνομα της σε Χάιντι Σάμουελ ενώ τον ίδιο Δεκέμβριο, ο Σιλ υιοθέτησε και επίσημα την Λένι, δίνοντας της το επίθετο του. Στις 22 Ιανουαρίου 2012, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του και δύο χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2014, εκδόθηκε το διαζύγιο τους.

Τον Μάρτιο του 2018, ξεκίνησε τη σχέση της με το μουσικό των Tokio Hotel, Τομ Κάουλιτς, και στις 24 Δεκεμβρίου 2018 αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν έναν χρόνο μετά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ