Δεν έχουν τέλος οι φοβερές αποκαλύψεις για το ζεύγος Νταϊάνα - Κάρολος: Η νταντά που έμεινε έγκυος από τον πρίγκιπα, το σχέδιο δολοφονίας της Lady D

To 1995 είχε πει στο BBC ότι “είμαστε τρεις” σε αυτόν τον γάμο

Οι αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Κάρολο δεν έχουν τελειωμό. Έχει μείνει έγκυος από τον πρίγκιπα η νταντά και αν ναι είχε κάνει άμβλωση, εκβίασαν την Lady D για την ιστορική συνέντευξη στο BBC; Τα ερωτήματα πολλά.

Όταν η Lady D είχε πει στο BBC το 1995 ότι “είμαστε τρεις” σε αυτόν τον γάμο φέρεται να εννοούσε την νταντά των παιδιών της, την Tiggy Legge-Bourke - και όχι την Καμίλα όπως πολλοί μπορεί να πίστευαν.

Σύμφωνα με την Daily mail η Νταϊάνα όσο ζούσε πίστευε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος ήθελε να την δολοφονήσει για να παντρευτεί την νταντά του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ήταν τόσο πεπεισμένη ότι η Tiggy Legge-Bourke είχε μείνει έγκυος από τον άντρα της που ξεκίνησε έρευνα με τον γραμματέα της βασίλισσας  - και κουνιάδο της - τον Sir Robert Fellowes. Λέγεται δε ότι σε κάποιο πάρτι την πλησίασε και της είπε «λυπήθηκα που άκουσα για το μωρό».



Τώρα νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο δημοσιογράφος του βρετανικού καναλιού Martin Bashir έδειξε στην πριγκίπισσα μια ψεύτικη απόδειξη άμβλωσης για την Tiggy Legge-Bourk ώστε να την πείσει να δώσει την συνέντευξη το 1995.

17 μάρτυρες που υποστηρίζουν ότι το βρετανικό δίκτυο κάλυψε τότε τον δημοσιογράφο που παραπλάνησε την Νταϊάνα, έχουν μιλήσει στον πρώην δικαστή του ανωτάτου δικαστηρίου, Lord Dyson, αναφέρει ακόμα η Daily Mail,

Σύμφωνα με τις κατηγορίες ο Bashir είπε ψέματα και χειραγώγησε την πριγκίπισσα που τελικά είχε αποφασίσει τότε να μην παραχωρήσει την συνέντευξη. Πηγές είπαν στη βρετανική εφημερίδα ότι ο Lord Dyson εξετάζει μέσω zoom τους μάρτυρες και ότι «έχει κάνει σημαντική πρόοδο».

Σύμφωνα με τις πηγές η αναφορά του δικαστή - που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τον Μάιο ή τον Ιούνιο - μπορεί να είναι καταδικαστική για την τότε διοίκηση του καναλιού.

Τον Οκτώβριο του 2020 Sunday Times κατηγόρησαν τον Bashir ότι είχε δείξει στον αδερφό της Νταϊάνας, Charles Spencer, δύο πλαστά εκκαθαριστικά τραπεζικών λογαριασμών, σε μια προσπάθεια να τον πείσει ότι κάποιος από το προσωπικό διέρρεε πληροφορίες για την οικογένεια.

«Αυτό με έκανε να μιλήσω με την Νταϊάνα για μερικά πράγματα» είχε πει ο Charles στο People τον Νοέμβριο με τον ίδιο να συμπληρώνει ότι αυτή η εξέλιξη οδήγησε τελικα τον ίδιο στο να συστήσει την αδερφη του στον δημοσιογράφο τον Σεπτέμβριο του 1995. «Κια αυτό οδήγησε μετά στη συνέντευξη».

Το Νοέμβριο το BBC ανακοίνωσε ότι ανέθεσε στον Lord Dyson να ξεκινήσει μια ανεξάρτητη έρευνα για την εμφάνιση της Lady D στο Panorama.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο πρώην δικαστής είπε ότι η Νταϊάνα είχε αλλάξει γνώμη για την συνέντευξη και ότι τελικά την παραχώρησε επειδή της έδειξαν την πλαστή απόδειξη άμβλωσης. Όλα αυτά τα στοιχεία θα συμπεριληφθούν στην τελική αναφορά του Lord Dyson.

Η Νταϊάνα πήρε και επίσημα διαζύγιο από τον Κάρολο το 1996, ωστόσο είχαν ανακοινώσει τον χωρισμό τους ήδη από το 92. Η πριγκίπισσα πέθανε στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997 σε ηλικία μόλις 36 ετών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ