Η Μαίρη Συνατσάκη επί 20 λεπτά παρουσιάζει το εντυπωσιακό νέο της σπίτι - Τα μάτια όλων στη γάτα του Ίαν Στρατή (βίντεο)

Το γατί του Ίαν Στρατή έκοβε βόλτες μέσα στο σπίτι της...

''Στο μέλλον ο καθένας θα είναι παγκοσμίως διάσημος για δεκαπέντε λεπτά'', είχε πει ο Άντι Γουόρχολ. Αυτό ισχύει φυσικά και για την γάτα του Ίαν Στρατή, η οποία έκανε την εμφάνισή της στο βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη. 

Η Μαίρη λοιπόν αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube και να μας δείξει το νέο της σπίτι και πως το έχει διακοσμήσει. 

 

 

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η παρουσιάστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει πολύ γούστο. Και στην μόδα, αλλά όπως είδαμε και τώρα και στην διακόσμηση. 

 

 

Ουσιαστικά , θέλησε να μας δείξει την κουζίνα της, η οποία άλλαξε ριζικά μετά τις μετατροπές που της έκανε η ίδια με την βοήθεια πάντα των ειδικών. Η κουζίνα της είχε αυτό το κοκκινο - καφετί χρώμα που συνηθιζόταν πολύ να μπαίνει πριν μια δεκαετία περίπου. 

 

 

Η Μαίρη αφού πρώτα συννεοήθηκε με την ιδιοκτίτρια του σπιτιού , την έβαψε μπεζ και έτσι έδωσε αμέσως φωτεινότητα σε όλο το σπίτι. 

Ένα ακόμη στοιχείο που μας εντυπωσίασε στο καινούργιο σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη είναι η walk in closet της. Ένα ολόκληρο δωμάτιο στο οποίο έχει βάλει τα ρούχα της και τα παπούτσια της, τα οποία πιστέψτε μας είναι πολλά. 

 

 

Στο βίντεο της εξηγεί πως έχει διαμορφώσει τα έπιπλα της και από πού έχει πάρει την έμπνευση. 

 

 

Πάμε όμως τώρα στο juicy κομμάτι. Τι συμβαίνει με τον Ίαν Στρατή;... 

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται μια γάτα, η οποία όμως δεν είναι η δικιά της, ο διάσημος δηλαδή Τίμος.

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τη "Φωλιά των ΚουΚου" ο γάτος αυτός ανήκει στον Ίαν Στρατή με τον οποίο φαίνεται η Μαίρη Συνατσάκη να έχει έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα.

 

 

 

 

 

 

Να σημειώσουε πως ο Ίαν Στρατής, είναι συμπρωταγωνιστής της Μαίρης Συνατσάκη στο μιούζικαλ «Hair!» που ήταν προγραμματισμένο να ανέβει σε επανάληψη λίγο πριν από το δεύτερο lockdown.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ