Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ιδιαίτερα συναισθηματική και καχύποπτη από τη φύση της αυτή η Σελήνη, μας κάνει εύκολα να αμφισβητούμε τα πράγματα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Τα ξημερώματα ολοκληρώνεται η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, που δημιουργεί ένα πέπλο ομίχλης στην καθημερινότητα μας με πολλή αβεβαιότητα και σύγχυση. Το πρωί η Σελήνη περνά στον Σκορπιό και το πέπλο ομίχλης γίνεται πέπλο μυστηρίου. Ιδιαίτερα συναισθηματική και καχύποπτη από τη φύση της αυτή η Σελήνη, μας κάνει εύκολα να αμφισβητούμε τα πράγματα, να τα παίρνουμε λίγο πιο βαριά και συναισθηματικά. 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα τα ξημερώματα συναντώνται Ερμής και Ποσειδώνας στους Ιχθύς και θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πολλή ευελιξία στην ημέρα σας, για να αντεπεξέλθετε στις μικροαναποδιές και τα μπερδέματα. Βέβαια αυτή η συνάντηση στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει και μια τάση εσωστρέφειας, ακόμη και για εσάς τα «έξω καρδιά» παιδιά του ζωδιακού. Ή μια τάση να είστε αφηρημένοι και το μυαλό να ταξιδεύει αλλού. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα συναντώνται σε όψη συνόδου Ερμής και Ποσειδώνας στους Ιχθύς, μέσα στον τομέα των στόχων, των ομάδων των οποίων είστε μέλος (αυτό συμπεριλαμβάνει και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) και των συνεργατών. Όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας, προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να γίνεται και η δουλειά σας όπως θέλετε. Ακόμη, είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε σύγχυση ή και απογοήτευση ή στρες στην επίτευξη ενός στόχου, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί κάποια σύγχυση στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο σήμερα, ίσως και αύριο, να μην έχετε καθαρή εικόνα για πράγματα που θέλετε να κάνετε. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε. Είναι κάτι εντελώς προσωρινό όλο αυτό που συμβαίνει. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ