Ελένη Μενεγάκη: Το Μαρινάκι της έγινε 6 ετών & έκανε πάρτι - ''Έφερες πολλή χαρά σε όλη την οικογένεια, σε λατρεύουμε'' (φωτό)

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλιών της... 

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, Μαρίνα.

Έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η διάσημη παρουσιάστρια μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες της Μαρίνας Παντζοπούλου, η οποία έκλεισε τα 6, στέλνοντάς της και διαδικτυακά τις ευχές της.

Ήταν 29η Μαρτίου του 2015, όταν η Ελένη Μενεγάκη έγινε μανούλα για τέταρτη φορά. Η κόρη της, Μαρίνα – ο καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο – ήρθε στον κόσμο και γέμισε χαμόγελα ευτυχίας όλο το σπίτι, με τα παιδιά της Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια να είναι ενθουσιασμένα με το νέο μέλος.

«Το μικρό μου κορίτσι γεννήθηκε σαν σήμερα πριν 6 χρόνια κι έφερε πολύ χαρά σε όλη την οικογένεια ! ΜΑΡΙΝΑ μας Χρόνια πολλά ! Σε λατρεύουμε!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια με ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεσαν βροχή.

Να σημειώσουμε πως η Ελένη έχει άλλα τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, τον Άγγελο, την Βαλέρια και την Λάουρα. Με τον Γιάννη Λάτσιο πήρε διαζύγιο το 2010. 

Με τον επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο,  παντρεύτηκε το 2015, ενώ την ίδια χρονιά γεννήθηκε η κόρη τους, Μαρίνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ