Σάρα Καρμπονέρο: Ο έρωτας με τον διάσημο ποδοσφαιριστή , το έμφραγμα του μυοκαρδίου, ο δικός της καρκίνος & το τέλος στον γάμο της

Με κοινή δήλωσή τους ο παλαίμαχος γκολκίπερ Ικερ Κασίγιας και η δημοσιογράφος Σάρα Καρμπονέρο ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο.

Σαν βόμβα έσκασε στην Ισπανία το δημοσίευμα του περιοδικού «Lecturas» πως ο Ίκερ Κασίγιας και η Σάρα Καρμπονέρο αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Επειτα από περίπου έντεκα χρόνια συμβίωσης και έγγαμου βίου ο Ικερ Κασίγιας και η Σάρα Καρμπονέρο τραβούν χωριστούς δρόμους. Το δημοφιλές και ιδιαίτερα αγαπητό ζευγάρι στην Ισπανία με μια κοινή δήλωση γεμάτη συναίσθημα έκανε γνωστό ότι θα ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Ωστόσο, ο Ικερ και η Σάρα τονίζουν ότι παραμένουν φίλοι με προτεραιότητα την ανατροφή των παιδιών τους.

 

 

 

 

 

 

«Η Σάρα και εγώ νιώθουμε απίστευτα υπερήφανοι για την οικογένεια που έχουμε, αλλά και για την ευκαιρία που είχαμε να μοιραστούμε μία αγάπη που μας γέμισε χαρά όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί. Σήμερα, η αγάπη μας ως ζευγάρι παίρνει διαφορετικά, αλλά όχι χωριστά μονοπάτια, μιας και θα συνεχίσουμε μαζί στον υπέροχο ρόλο να είμαστε αφοσιωμένοι γονείς όπως κάναμε μέχρι σήμερα. Είναι κάτι που πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη και αποτελεί κοινή απόφαση» αναφέρει αρχικά η δήλωσή τους.

 

 

 

 

Οι δυσκολίες του ζευγαριού και τα προβλήματα υγείας

Το ζευγάρι έχει περάσει τόσα πολλά μαζί.  Το 2019  ο Ικερ Κασίγιας κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της πορτογαλικής ομάδας και διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Οπόρτο με καρδιακή προσβολή. 

Ο 39χρονος Ισπανός τερματοφύλακας,αισθάνθηκε ζάλη και πόνους στην πλάτη κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Επεσε στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου των «δράκων». Μέσα σε ελάχιστο χρόνο διακομίστηκε στο νοσοκομείο και έτσι απέφυγε τα χειρότερα.

 Λίγες ημέρες μετά επέστρεψε σπίτι του και η υγεία του βελτιώθηκε. Λίγο μετά την περιπέτεια της υγείας του και η σύζυγός του πέρασε την πιο δύσκολη φάση της ζωής της. Η δημοσιογράφος ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι αποτελέσματα εξετάσεων που έκανε, έδειξαν κακοήθεις όγκους στις ωοθήκες. 

"Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Αυτή τη φορά άγγιξε εμένα αυτή η άσχημη λέξη με τα 6 γράμματα που ούτε να γράψω δεν μπορώ. Στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα ο γιατρός μου διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες τον οποία τον αφαίρεσα ήδη με επέμβαση. Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς.

 

 

 

 

Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά κι ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας. Δράττομαι της ευκαιρίας να να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου", είχε γράψει. 

 

 

 

 

Η γνωριμία τους & τα παιδιά

Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2010, όταν η Ισπανία έχει κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου απέναντι στην Ολλανδία. Η σχέση τους επισφραγίστηκε το 2014 με τον ερχομό του γιου τους Μάρτιν. Ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι απέκτησε και  δεύτερο παιδί. Τελικά οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2016 όταν η Σάρα έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους, τον Λούκας.

 

 

Το διαζύγιο

Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, η 37χρονη Σάρα Καρμπονέρο δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της στο instagram, όπου η ίδια ποζάρει με τρόπο που δείχνει ότι δυσκολεύεται, αλλά είναι πανέτοιμη να συνεχίσει τη ζωή της.

"Ερωτεύομαι τη ζωή" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Καρμπονέρο, η οποία έχει περάσει πολλά το τελευταίο διάστημα αποδεικνύοντας ότι πάνω από όλα είναι μαχήτρια της ζωής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ