Άση Μπήλιου: H μέρα μας δίνει περισσότερο θάρρος και θετική διάθεση να αντιμετωπίσουμε τα όποια θέματα μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, όμως οι θετικές της όψεις στο ξεκίνημα της Δευτέρας -με τον Άρη, τον Βόρειο Δεσμό και τον Δία- μας δίνουν περισσότερο θάρρος και θετική διάθεση να αντιμετωπίσουμε τα όποια θέματα μας και να είμαστε και πιο παραγωγικοί μέσα στην ημέρα μας. 

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα κοινωνική μπορεί να είναι η μέρα για σας, με την Σελήνη απέναντι σας και το τρίγωνο της με τον Δία. Έτσι μπορεί να έχετε κανονίσει μια συνάντηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή ένα φίλο. Φυσικά όλα αυτά μπορεί να γίνουν πλέον και μέσω skype ή zoom αν δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν θέλετε να εισακουστεί η άποψη σας σε κάποιο συνεργάτη ή ανώτερο σας, είναι μια καλή μέρα για να το συζητήσετε μέχρι το απόγευμα βέβαια. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια μέρα που σας προσγειώνει στην καθημερινότητα και στις πρακτικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις είναι η σημερινή, με έμφαση τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας, αν ψάχνετε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπεία ή σύμβουλο φυσικής κατάστασης, είναι μια εξαιρετική μέρα για έρευνα. Επίσης, αν θέλετε να κάνετε εξετάσεις, ένα έλεγχο στην υγεία σας, η μέρα προσφέρεται. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή, ιδιαίτερα για το ζώδιο σας, καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Άρη στο ζώδιο σας και τον Δία στον Υδροχόο. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα και για να ασχοληθείτε και με την εμφάνιση σας ή τα θέματα γενικότερα της ομορφιάς. Ακόμη, είναι μια θετική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ