Η Καίτη Γαρμπή με το απόλυτο party φόρεμα, δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη: Τα απίθανα outfits που φόρεσε στο «Σπίτι με το Mega» (φωτό & βίντεο)

Μαζί με τον Διονύση Σχοινά μας ταξίδεψαν

Η Καίτη Γαρμπή μαζί με τον Διονύση Σχοινά από την σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά χάρισαν το Σάββατο μια μοναδική βραδιά στους τηλεθεατές του «Σπίτι με το Mega».

Μας ταξίδεψαν σε ένα μοναδικό μουσικό show που περιελάμβανε αξέχαστα τραγούδια. «Περασμένα ξεχασμένα» από τον κλασικό δίσκο «Αρχίζω πόλεμο» του 1996 και «Καταπληκτικά» από το 2004 σε μουσική Ηλία Πανταζόπουλου και στίχους Τάσου Βουγιατζή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaiti! (@kaitigarbi)

«Καλύτεροι οι δύο μας» το εμβληματικό ντουέτο με την Άννα Βίσση από τον δίσκο «Κραυγή» του 2000.

Η Καίτη Γαρμπή στην εκπομπή είπε ένα ακόμα τραγούδι από τον δίσκο «Ατόφιο χρυσάφι» αλλά και μια από τις επιτυχίες της δεκαετίας του ’90 που ακουγόταν σε όλες τις σκηνές και τραγουδούσανε όλοι οι Έλληνες, την «Κόλαση» του Φοίβου.

Μοναδική όμως ήταν και η εμφάνισή της, με την τραγουδίστρια να φοράει τρεις δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη.

 

Το μεταλλικό φόρεμα με τα ντραπέ ήταν το απόλυτο party outfit. Σε χρώμα μωβ, φτιαγμένο από οργάντζα και συνδυασμένο με κοσμήματα από το brand Kessaris Jewellery ταίριαζε γάντι στην Καίτη Γαρμπή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaiti! (@kaitigarbi)

Ακόμα την είδαμε με ένα εκπληκτικό κόκκινο σατέν κοστούμι αλλά και με μια φούστα διακοσμημένη με κρύσταλλα Swarovski. Την είχε συνδυάσει με μια μαύρη μεταξωτή πουκαμίσα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ