Cosmote TV: Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή «Road to the Oscars 2021» με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο

Η εκπομπή 10 επεισοδίων θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 19.00 και κάθε Σάββατο στις 13.00 μέσα από το YouTube κανάλι της COSMOTETV



Πρεμιέρα κάνει σήμερα η νέα εκπομπή της COSMOTETV «Road to the OSCARS 2021», με παρουσιαστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, που είναι αφιερωμένη στις φετινές υποψηφιότητες των βραβείων OSCARS®.

Η εκπομπή δέκα επεισοδίων θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 19.00 και κάθε Σάββατο στις 13.00, μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTETV.

Μετά την προβολή τους τα επεισόδια θα μεταδίδονται και από τοpop-up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD.

Κάθε επεισόδιο του «Road to the OSCARS 2021» θα είναι αφιερωμένο σε μία ή περισσότερες κατηγορίες υποψηφιοτήτων, όπως Α’ και Β’ γυναικείου ρόλου, Α’ και Β’ ανδρικού ρόλου, καλύτερης σκηνοθεσίας,καλύτερης διεθνούς ταινίας, πρωτότυπου και διασκευασμένου σεναρίου, ντοκιμαντέρ κ.ά.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής (Παρασκευή 26/3, 19.00) ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα παρουσιάσει τις ταινίες που διεκδικούν φέτος το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία καλύτερης ταινίας και θα κάνει τις δικές του προβλέψεις για τον μεγάλο νικητή.

Το Σάββατο 27/3 (13.00) η εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στην κατηγορία καλύτερης σκηνοθεσίας. 

Δείτε το πρώτο επεισόδιο:

Οι νικητές των φετινών βραβείων OSCARS θα ανακοινωθούν στην 93η τελετή απονομής,που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTETV στις 25 Απριλίου.

Παρακολουθήστε την εκπομπή «Road to the OSCARS 2021» κάνοντας κλικ ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ