Κωνσταντίνος Παντελίδης: Συγκίνησε με την φωνή του στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη - Τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του αδερφού του (βίντεο)

Όσα εξομολογήθηκε στη στυνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου... 

Στην εκπομπή "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, αδερφός του γνωστού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το 2016.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KONSTANTINOS PANTELIDIS (@pantelidis__konstantinos)

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησαν για την πρώτη γνωριμία τους στη Νάξο, όταν ο νεαρός τραγουδιστής ήταν τότε 9 ετών, ενώ ο ίδιος μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι ακολουθώντας τα βήματα του αδερφού του, αφού το πρώτο του τραγούδι το μοιράστηκε και ο ίδιος μέσω του YouTube.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης προβλήθηκε κι ηχητικό απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή με τον Παντελή Παντελίδη να μιλά με πολύ ενθαρρυντικά λόγια για τον αδερφό του: «Έχω έναν μικρό αδερφό πέντε χρονών που παίζουμε συνέχεια μαζί. Έχει πολύ πλάκα. Έρχεται στο μαγαζί και με ακούει να τραγουδώ από τεσσάρων χρονών.

Έρχεται και σε μαγαζιά και σε live. Μοιάζουμε, αν κι είναι μικρός ακόμα. Του αρέσει η μουσική, έχει γραφτεί σε ωδείο, παίζει κιθάρα. Η φωνή του θα δείξει στην πορεία, πάντως την μουσικότητα την έχει. Γιατί όχι κάποια στιγμή να τραγουδήσουμε μαζί».

Όσα είπε για τα ακυκλοφόρητα τραγούδια

"Υπάρχουν ναι, δεν υπάρχουν στο στούντιο γραμμένα. Άλλα είναι μισά, άλλα είναι γραμμένα στο κινητό, κάποιοι στοίχοι… Εννοείται ότι θα πάρω τραγούδια του. Αν μπορέσω θα τα πάρω όλα αλλά ήθελα να δοκιμάσω στην αρχή με τα δικά μου τραγούδια".

Ακόμα μίλησε για την εμφάνισή του στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, στο «Σπίτι με το MEGA». "Με παραδέχτηκαν πιο πολύ στο live. Διάβασα πολύ καλά σχόλια. Οι fans του Παντελή με ακολουθούν και όσο περνάει ο καιρός ακόμα περισσότερο επειδή βλέπουν ότι καλυτερεύω και δουλεύω".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ