Αποχαιρετώ τον συνάδελφό μου Άρη Σκιαδόπουλο, που έφυγε από κορωνοϊό - Είμαστε συμπαρουσιαστές στην πρώτη πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης (φωτό)

Έφυγε σε ηλικία 73 ετών... 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο δημοσιογράφος Άρης Σκιαδόπουλος, έπειτα από μάχη με τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος νόσησε από κορωνοϊό στο κέντρο αποκατάστασης που νοσηλευόταν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

 

Κάποιοι λείπουν: Στράτος Διονυσίου & ο Τόνυ Άντονι

 

Ο Αρης Σκιαδόπουλος γεννήθηκε το 1946 στην Κέρκυρα. Εργάστηκε σε μεγάλες εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως η «Απογευματινή», το «Έθνος», η «Πρώτη», ο «Ταχυδρόμος», ο Flash, o Αθήνα 9,84, αλλά και στην τηλεόραση της ΕΡΤ, κάνοντας τις εκπομπές «Νυχτερινός Επισκέπτης», «Δρόμοι» και «Πρωινά».

 

Πρωτοχρονιά του 1989 - Δίπλα μου ο Άγγελος Διονυσίου

Να σημειώουμε πως η εκπομπή «ΠΡΩΙΝΑ» ξεκίνησε το 1988 στην ΕΤ-2 . Την παρουσίαζαν οι: Ειρήνη Νικολοπούλου και ο Άρης Σκιαδόπουλος.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου στον αποχαιρετισμό της στον αγαπημένο της συνάδελφο γράφει:

"Αντίο Άρη Σκιαδόπουλε , ήσουν δημοσιογράφος ολκής , μορφωμένος , καλλιεργημένος & μάγκας ! Έμαθα πολλά από σένα όταν συμπαρουσιάσαμε τα «ΠΡΩΙΝΑ» την πρώτη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης στην ΕΡΤ -2 , έτος 1988!

Ήρθες φουριόζος πανέξυπνος από τα ΝΕΑ ,Εφημεριδάκιας εσύ και εγώ γέννημα-θρέμμα της τηλεόρασης- κοντά σου έμαθα καλύτερο ρεπορτάζ , κοντά σου έμαθα να διαλέγω συνεργάτες - από την δική μας εκπομπή βγήκαν πρώτη φορά στην τηλεόραση ο Τάσος Τέλογλου , ο Αρης Πορτοσάλτε  , ο Νίκος Ευαγγελάτος , η Ιωάννα Κολοβού η Ιουστίνη Φραγκούλη & τόσοι άλλοι - φιλιά πολλά στον αρχισυντάκτη μας τον Θόδωρο Σγουρδαίο
Ο Άρης έφυγε από κορωνοϊό !"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ