Τσολιάς ο Λάκης Γαβαλάς με τσάντα ελληνική σημαία - Το dress code για την 25η Μαρτίου & το " Fashion Police" για τις εμφανίσεις των Αγγελοπούλου, Μαρέβα & Καμίλα (φώτο-βίντεο)

Η σκληρή κριτική του γνωστού σχεδιαστή για την εμφάνιση της Καμίλα στο επίσημο δείπνο, "αποθεώνει" Μαρέβα Μητσοτάκη & Γιάννα Αγγελοπούλου 

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι γνωστός για τις εκκεντρικές αλλά και stylish εμφανίσεις του. Για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ο γνωστός σχεδιαστής "μπήκε στο πνεύμα" της ελληνικής επανάστασης και ντύθηκε τσολιάς.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε τον Λάκη Γαβαλά με ενδυμασία του παραπέμπει στους αγωνιστές του '21.

Ο γνωστός σχεδιαστής ολοκλήρωσε το outfit του με μια τσάντα, στα χρώματα της ελληνικής σημαίας.

 

 

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Λάκης Γαβαλάς έγραψε:

"Ζητω το Εθνος. Ζητω η Ελλας... σε γνωριζω απο την οψη που με βιά μετραει τη γη..

Σημερα αλλαξε το κειμενο.. Σε γνωριζω απο τη οψη που με ΒΙΑ μετραει τη γη..".

 

 

Λίγη ώρα αργότερα, ο Λάκης Γαβαλάς, ντυμένος τσολιάς επισκέφτηκε το Καλλιμάρμαρο, όπου και φωτογραφήθηκε με φόντο τις ελληνικές σημαίες που έχουν στηθεί για τους εορτασμούς, ανεβάζοντας φυσικά και το σχετικό story.

Λάκης Γαβαλάς για Καμίλα: "Φόρεσε τσεβρέ που πήρε από ένα σκρίνιο της Αίγινας"

Ο ένας από τους κριτές του "Μy style Rocks" δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις εμφανίσεις των κυριών που παρεβρέθηκαν εχθές, στο επίσημο δείπνο που έδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Μιλώντας στον Ant1 ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις ενδυματολογικές επιλογές της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, η οποία φόρεσε με απαράμιλλο στιλ το παραδοσιακό «πιρπιρί» των Ιωαννίνων αλλά και της Μαρέβας Μητσοτάκη που με την royal blue τουαλέτα της άγγιξε σύμφωνα με τον ίδιο την τελειότητα.

Τουναντίον η Δούκισσα της Κορνουάλης , Καμίλα  απογοήτευσε τον γνωστό σχεδιαστή με την εμφάνιση της.

Αναφερόμενος στην Grecian Chic, σιέλ τουαλέτα που φόρεσε η σύζυγος του Πρίγκιπα Κάρολου , ο Λάκης Γαβαλάς είπε, ότι τον "άφησε παγερά αδιάφορο" , ενώ για το φόρεμα της είπε ότι του θύμισε «τσερβέ που πήρε από ένα σκρίνιο της Αίγινας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ