Ο Σπύρος Σούλης & οι υπέροχες ιδέες του: 10 Υπέροχες ιδέες για χρώμα στο μπάνιο: Να ποιες αποχρώσεις μπορείτε να βάλετε

Υπέροχα όλα τα χρώματα... 

Τα χρώματα στη διακόσμηση του σπιτιού προκαλούν συναισθήματα. Γι'αυτό πρέπει να επιλέξετε με προσοχή τις αποχρώσεις που θα χρησιμοποιήσετε. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να βάλετε δυναμικά χρώματα μέσα στο μπάνιο σας. Δείτε μερικές υπέροχες ιδέες και εμπνευστείτε για το δικό σας μπάνιο.

Vintage style Δείτε πόσο όμορφο δείχνει το μπάνιο της παρακάτω εικόνας. Τα πλακάκια είναι σε μια υπέροχη απόχρωση γαλάζιου σχηματίζοντας ένα είδος πουά που δίνει vintage στιλ στον χώρο. Η διακόσμηση ολοκληρώνεται με μαύρα έπιπλα και όμορφα φυτά. Οι τοίχοι από την άλλη ισορροπούν την όποια υπερβολή του πατώματος και είναι βαμμένοι σε μια παλ απόχρωση του κρεμ.

Αν θέλετε το μπάνιο σας να δείχνει πιο vintage τότε επιλέξτε παλ αποχρώσεις για τους τοίχους και δώστε έμφαση στα έπιπλα.

Αν θέλετε το μπάνιο σας να δείχνει πιο vintage τότε επιλέξτε παλ αποχρώσεις για τους τοίχους και δώστε έμφαση στα έπιπλα και στις λεπτομέρειες.

Συνδυασμός σχεδίων Αν δεν θέλετε να βάλετε στο μπάνιο σας έντονες αποχρώσεις αλλά θέλετε να του δώσετε ένταση, μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά σχέδια. Επιλέξτε μια ταπετσαρία για το μισό μπάνιο και βάψτε το υπόλοιπο σε μια απόχρωση της επιλογής σας. Επιλέξτε πλακάκια που ταιριάζουν με την ταπετσαρία και ενισχύστε με χαλάκια και άλλα διακοσμητικά σε άλλα σχέδια αλλά σε παρόμοια χρώματα.

Συνδυάστε διάφορα σχέδια παρόμοιων αποχρώσεων μεταξύ τους.

Συνδυάστε διάφορα σχέδια παρόμοιων αποχρώσεων μεταξύ τους.

Ταπετσαρία που θυμίζει μάρμαρο Δώστε ένταση στο μπάνιο σας προσθέτοντας μια ταπετσαρία που θυμίζει μάρμαρο. Βάψτε το υπόλοιπο μπάνιο λευκό για πιο κομψό αποτέλεσμα.

Αυτή η ταπετσαρία παραπέμπει σε μάρμαρο και είναι πολύ εντυπωσιακή για μπάνιο.

Αυτή η ταπετσαρία παραπέμπει σε μάρμαρο και είναι πολύ εντυπωσιακή για μπάνιο.

Σοκολατί Μια απόχρωση που δεν συνηθίζεται στα μπάνια αλλά ταιριάζει πολύ σε αυτό τον χώρο είναι το σοκολατί. Συνδυάστε το στους τοίχους με λευκό για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ενισχύστε τη διακόσμησή σας με σοκολατί ή καφέ διακοσμητικά και έπιπλα.

Άλλο ένα χρώμα που δε συναντάμε συχνά αλλά ταιριάζει πολύ σε μπάνια είναι το σοκολατί.

Το σοκολατί είναι από τα χρώματα που ταιριάζουν πολύ σε μπάνιο.

Πετρόλ Άλλη μια απόχρωση που είναι πολύ στη μόδα φέτος στα μπάνια είναι το πετρόλ. Το συγκεκριμένο χρώμα δίνει ένταση στο χώρο χωρίς να είναι ιδιαίτερα κουραστικό. Επιλέξτε το σε συνδυασμό με πιο ανοιχτές αποχρώσεις λευκού και γκρι για πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα.

Το πετρόλ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της φετινής σεζόν.

Αυτό το χρώμα θα δώσει ένταση στο μπάνιο σας αλλά δεν θα σας κουράσει.

Χρυσό Αν είστε φαν των μεταλλικών αποχρώσεων τότε μπορείτε να βάψετε το μπάνιο σας είτε σε γκρι είτε σε μπεζ χρώμα και να ενισχύσετε τη διακόσμηση με ασημί ή χρυσά διακοσμητικά αντίστοιχα. Αυτό το στιλ διακόσμησης κάνει το μπάνιο να δείχνει πιο πολυτελές και πλούσιο.

Βάψτε μπεζ τους τοίχους στο μπάνιο σας και διακοσμήστε με χρυσά διακοσμητικά.

Το μπεζ με το χρυσό ταιριάζουν πολύ.

Πράσινες ρίγες Οι ρίγες είναι ένα σχέδιο που ταιριάζει υπέροχα σε ένα μπάνιο. Το σκούρο πράσινο είναι επίσης ένα χρώμα που αγαπάμε πολύ για το μπάνιο μας. Συνδυάστε αυτά τα δύο trends και θα έχετε το τέλειο μπάνιο.

Οι ρίγες είναι ένα σχέδιο που ταιριάζει πολύ στη διακόσμηση του μπάνιου. Επιλέξτε ρίγες για έναν τοίχο και βάλτε στους άλλους τοίχους μια πιο ουδέτερη απόχρωση.

Βάλτε πρασινόλευκες ρίγες και εντυπωσιάστε.

Οι πολύχρωμες ρίγες δίνουν επίσης στιλ στο μπάνιο. Επιλέξτε να τις βάλετε σε έναν μόνο τοίχο και βάψτε το υπόλοιπο μπάνιο σας σε μια από τις αποχρώσεις των ριγών.

Οι πολύχρωμες ρίγες δίνουν πολύ στιλ στο μπάνιο.

Ένας υπέροχος τρόπος για να βάλετε χρώμα στο μπάνιο σας.

Ωκεανός Φέρτε το βυθό της θάλασσας στο μπάνιο σας βάφοντας τους τοίχους σε μια υπέροχη τιρκουάζ απόχρωση. Αυτό το χρώμα δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση με το λευκό χρώμα των ειδών υγιεινής γι'αυτό και είναι σταθερή αξία στο βάψιμο των τοίχων ενός μπάνιου.

Άλλο ένα χρώμα που είναι φανταστική επιλογή για μπάνιο είναι το τιρκουάζ.

Άλλο ένα χρώμα που αποτελεί όμορφη επιλογή για μπάνιο είναι το τιρκουάζ.

Ροζ Το παλ ροζ είναι ακόμα ένα χρώμα που μας αρέσει πολύ στα μπάνια. Συνδυάστε το με γκρι για ακόμα πιο ωραίο αποτέλεσμα. Ενισχύστε τη διακόσμηση του μπάνιου με γκρι και ασημί διακοσμητικά.

Το παλ ροζ είναι πολύ καλή επιλογή για τους τοίχους του μπάνιου και ταιριάζει πολύ με ασημί και γκρι διακόσμηση.

Με αυτά τα χρώματα σίγουρα θα χαλαρώνετε στο μπάνιο σας αναφέρει το spirossoulis.

Bohemian style Βάψτε το μπάνιο σας σε παλ θαλασσί, γκρι, ροζ ή καναρινί και ενισχύστε με bohemian διακοσμητικά. Ένα μπάνιο μπορεί να αποκτήσει χρώμα και ένταση χωρίς οι τοίχοι του να είναι απαραίτητα βαμμένοι σε έντονα χρώματα. Η διακόσμηση είναι αυτή που θα προσθέσει χρώμα και στιλ στο χώρο σας και θα αναδείξει και τις αποχρώσεις του μπάνιου σας.

Βάψτε τους τοίχους σε παλ αποχρώσεις και διακοσμήστε σε bohemian style.

Το χρώμα της μέντας θα δώσει έναν χαλαρό χαρακτήρα στο μπάνιο σας.

Μη φοβάστε να βάλετε χρώμα στο μπάνιο σας. Βάψτε τους τοίχους σε μια έντονη απόχρωση και ενισχύστε με πιο ουδέτερα διακοσμητικά ή επιλέξτε παλ αποχρώσεις για τους τοίχους σας και πολύχρωμα διακοσμητικά. Δώστε στο μπάνιο σας ένταση και πειραματιστείτε με όμορφες αποχρώσεις που θα αναβαθμίσουν το στιλ του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ