Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις - Μετά το διαζύγιο η Ασημίνα επιστρέφει στον Μπάμπη; - O έρωτάς τους ξαναφουντώνει; (βίντεο)

Τα πάνω - κάτω στην σειρά... 

Οι Άγριες Μέλισσες με το χθεσινό επεισόδιο μας καθήλωσαν, αφού είδαμε το Διαφάνι του 1920 και αποκαλύφθηκε τελικά ποια είναι η σχέση του Δούκα με τον Βόσκαρη. 

Ο Μάνος Βόσκαρης δεν είναι τελικά ένας Σεβαστός

Πλέον γυρίζουμε στο θέμα που απασχολεί και αυτό είναι ο μικρός Σέργιος και η διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Δρόσω και Ασημίνα. 

Όπως μάθαμε Νικηφόρος και Ασημίνα επιστρέφουν στο Διαφάνι και δρομολογείται το διαζύγιό τους. Αυτό όπως είναι φυσικό θα πέσει σαν βόμβα. Αναπτερώνει όμως τις ελπίδες κάποιου και αυτός δεν είναι άλλος από τον  Μπάμπη.

 

Ο Μπάμπης δεν έπαψε ποτέ να τρέφει αισθήματα για την Ασημίνα και θεωρεί ότι μπορεί τώρα μετά το διαζύγιο να έχει μία δεύτερη ευκαιρία μαζί της .

'Ετσι αποφασίζει να τη διεκδικήσει και της κάνει μία συζήτηση λέγοντας ότι μπορούν να ξεκινήσουν μία καινούργια ζωή μαζί,.

Να τονίζουμε πως την επιμέλεια του παιδιού αυτή τη στιγμή σε πρώτη φάση την έχει ο Νικηφόρος . Έρχεται λοιπόν η απάντηση της \Ασημίνας  στον Μπάμπη, η οποία του δηλώνει ότι αυτή τη στιγμή έχει το μυαλό της μόνο στο μικρό Σέργιο και σε τίποτα άλλο.

Ο Μπάμπης απογοητεύεται και θα δούμε αν θα τα βάλει κάτω ή όχι και αν η Ασημίνα αλλάξει γνώμη στην πορεία.... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ