Άγριες Μέλισσες: Θα αποκαλυφθεί τελικά η αλήθεια για το φονικό των αδελφών Σταμίρη; - Τι θα δούμε στο Διαφάνι του 1920;

Ένα επεισόδιο που θα καθηλώσει... 

Οι Άγριες Μέλισσες έρχονται απόψε στις 22:00, στον ΑΝΤ1, με ένα επεισόδιο που θα καθηλώσει, ένα επεισόδιο τελείως διαφορετικό από κάθε προηγούμενο.

Το επεισόδιο κάνει ένα flashback στο Διαφάνι του 1920… Μια πλεκτάνη εις βάρος μιας άτυχης γυναίκας κι ένας φόνος θα γίνουν η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών. 

Στο αρχοντικό των Σεβαστών, η γιαγιά του Δούκα, Αννέζω, είναι βαριά άρρωστη. Ο πατέρας του, Σέργιος Σεβαστός, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να σώσει τη ζωή της μητέρας του. Ο νεαρός τότε Δούκας έρχεται αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο του πατέρα του και παίρνει τα πρώτα του μαθήματα για το τι σημαίνει να είσαι ένας Σεβαστός.

 

 

 

Οι ζωές των Σεβαστών και της Σταμίρη μπλέκονται με τους γονείς του Βόσκαρη και τίποτα στις Άγριες Μέλισσες δεν θα είναι πια το ίδιο…

Στο Παρίσι, ο Νικηφόρος παίζει το δικό του τελευταίο χαρτί, κάνοντας μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Κωνσταντή. 

Πώς θα αντιδράσει ο Κωνσταντής; Η Ασημίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση σε σχέση με το παιδί και την επιστροφή τους, ύστερα από τη συζήτησή της με τη Δρόσω για την δολοφονία του Σέργιου. Θα αποκαλυφθεί τελικά το ένοχο μυστικό των τριών αδερφών; 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ