Τα μωρα των lockdowns: Γέννησαν τα τρίδυμα κοριτσάκια τους τον Απρίλιο αλλά οι παππούδες θα τα γνωρίσουν τον Ιούλιο (βίντεο)

Πλέον η οικογένεια - που έχει άλλους δυο γιους - μετρά επτά μέλη!

Η  Cherise και ο άντρας της Dave που γεννήθηκαν στην Νότια Αφρική, αλλά μένουν στο Walton-On-Thames στο Surrey της Βρετανίας έφεραν πριν λίγο καιρό στον κόσμο τα τρίδυμα κοριτσάκια τους.

Ωστόσο τα μωρά δεν έχουν γνωρίσει ακόμα τους παππούδες τους και δεν αναμένεται να το κάνουν μέχρι και το καλοκαίρι, λόγω της πανδημίας.

Μιλώντας στην Lorraine Kelly είπαν ότι ελπίζουν τον Ιούλιο ελπίζουν να καταφέρουν να γνωρίσουν τα παιδιά στους παππούδες με τους οποίους μιλάνε μέσω Skype 3 φορές την ημέρα!

Οι Harley, Chloe και Lacey γεννήθηκαν στις 21 Απριλίου και πλέον η οικογένεια - που έχει άλλους δυο γιους - μετρά επτά μέλη.

Παρόλο που τα παιδιά τους ήρθαν στον κόσμο μέσα σε μια τρελή χρονιά το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο με τους ίδιους να δηλώνουν ότι «είναι τόσο γλυκές και μας έχουν κρατήσει απασχολούμενους», σύμφωνα με την Daily Mail.

«Η Harley είναι τόσο ανεξάρτητη… η Lacey είναι πιο ήσυχη… και η Chloe είναι ένας κλόουν» είπε ακόμα η μαμά τους περιγράφοντας τις νεογέννητες κόρες της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ