Στην Σαντορίνη πάνε για ρεκόρ Γκίνες! Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία για την επέτειο του 1821 (φωτό & βίντεο)

Ήδη συγκινεί τον κόσμο του νησιού

Σημαία 1.500 τελικά, τετραγωνικών μέτρων, αντί 1.350 τ.μ. όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά, κατασκευάστηκε με πρωτοβουλία ομάδας Σαντορινιών, με στόχο την και αναγνώρισής της ως παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες!

 

Το μεγαλεπήβολο στοίχημα έχει στόχο την ανάρτηση της σημαίας ιστού 1.500 τ.μ. την 25η Μαρτίου στην Σαντορίνη,  πολύ πιθανό σε περιοχή της καλντέρας, για την ανάδειξη της επετείου των 200 χρόνων απο την ελληνική επανάσταση, ενω το κόστος των 7.000 ευρώ που απαιτούνται για την κατασκευή της βρήκε αρκετούς υποστηρικτές, σύμφωνα και με το neasantorinis.gr.

Η υπερμεγέθης σημαία που ήδη συγκινεί τον κόσμο του νησιού αλλά και όλο τον ελληνισμό, θα ανοιχτεί και εγκατασταθεί με τη βοήθεια γερανών στους χώρους της Ένωσης Συναιτερισμών Θηραικών Προιόντων "SANTO WINES" στον Άγιο Ανδρέα του Πύργου, ενώ στις 11.00 που θα πραγματοποιηθει η έπαρσή της, θα πετούν σε χαμηλό υψόμετρο πάνω απο την σημαία πολεμικά αεροσκάφη της Πολεμικής μας Αεροπορίας, τα γνωστά σε όλους μας ως "γεράκια".

Καλημέρα σε όλους!!?

1500 τ.μ!!!! η σημαία μας αντί για 1350τ.μ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ!!! Η Μεγαλύτερη σημαία ιστού στον...

Δημοσιεύτηκε από Καλουδης Θεοδωρος στις Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021

 Στην ανάρτηση που έχει κάνει η ομάδα Σαντορινιών που έφτιαξε την τεράστια αυτή σημαία αναφέρουν:

«1500 τ.μ!!!! η σημαία μας αντί για 1350τ.μ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!. ΕΙΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ!!! Η Μεγαλύτερη σημαία ιστού στον κόσμο είναι γεγονός και θα κυματίσει στον καταγάλανο ουρανό της ΣΑΝΤΟΡΊΝΗΣ μας. Η σημαία μας ,η σημαία των Σαντορινιων και όλων των Ελλήνων είναι 1500 τ.μ... Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ