Ο Σπύρος Σούλης μας έχει την λύση: 7 «Κόλπα» που χρησιμοποιούν οι διακοσμητές και θα κάνουν το υπνοδωμάτιο σας να φαίνεται ακριβό

Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει ένα υπνοδωμάτιο που φαίνεται πανάκριβο... 

Αν μόλις γυρίσατε από διακοπές, βρίσκεστε στο ακατάστατο υπνοδωμάτιό σας και αναπολείτε την κομψότητα και την αισθητική των ξενοδοχείων που μόλις αφήσατε, μην βιάζεστε να απελπιστείτε.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αναβαθμίσετε το υπνοδωμάτιο και να το πάτε ένα βήμα παραπέρα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα «κόλπα» των επαγγελματιών διακοσμητών και σύντομα το υπνοδωμάτιό σας θα φαίνεται ακριβότερο απ’ ότι είναι.

Διακοσμητικά μαξιλάρια Αν πρέπει να επιλέξετε να αλλάξετε μόνο ένα πράγμα στο υπνοδωμάτιό σας, τότε προσθέστε μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα κομψό κρεβάτι. Για να είστε σίγουροι ότι θα πετύχει, κρατήστε τον εξής κανόνα: τα μαξιλάρια ύπνου μαζί με τα διακοσμητικά μαξιλάρια δεν πρέπει να καταλαμβάνουν πάνω από το ¼ του μήκους του κρεβατιού.

υπνοδωμάτιο

Αν πρέπει να επιλέξετε να αλλάξετε μόνο ένα πράγμα στο υπνοδωμάτιό σας, τότε προσθέστε μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια.

Αναβαθμίστε τα φωτιστικά  Αν πάλι ψάχνετε έναν οικονομικό τρόπο να ανανεώσετε την όψη του υπνοδωματίου, τότε αναβαθμίστε τα φωτιστικά σας. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε καινούρια, μπορείτε να αλλάξετε απλώς τα καπέλα. Επιδιώξτε ένα χρωματιστό φωτιστικό ή ένα φωτιστικό με ιδιαίτερη υφή και θα δείτε το δωμάτιό σας να ανανεώνεται σημαντικά.

υπνοδωμάτιο

Αν πάλι ψάχνετε έναν οικονομικό τρόπο να ανανεώσετε την όψη του υπνοδωματίου, τότε αναβαθμίστε τα φωτιστικά σας.

Επιδιώξτε την οργανωμένη ακαταστασία Το να διατηρείτε ένα υπνοδωμάτιο πάντα τακτοποιημένο φαίνεται σχεδόν ακατόρθωτο. Μπορείτε, όμως, πάντα να  οργανώσετε την ακαταστασία του. Η οργανωμένη ακαταστασία περιλαμβάνει στοίβες βιβλίων και περιοδικών, έργα τέχνης που ακουμπούν στον τοίχο ή δίσκους που είναι γεμάτοι αντικείμενα. Η πραγματική ακαταστασία περιλαμβάνει βρώμικα ρούχα στο πάτωμα, ηλεκτρικά καλώδια που φαίνονται κ.α. Το πρώτο δίνει στυλ, ενώ το δεύτερο το αφαιρεί.

υπνοδωμάτιο

Μπορείτε πάντα να  οργανώσετε την ακαταστασία του.

Κάντε αναδιανομή των έργων τέχνης Τα έργα τέχνης υπάρχουν για να τα βλέπετε γι αυτό και συχνά τοποθετούνται στο σαλόνι. Αν, όμως, το υπνοδωμάτιό σας δεν έχει καθόλου έργα τέχνης, τότε ίσως χρειαστεί να μεταφέρετε μερικά εκεί. Τα έργα τέχνης δεν είναι μόνο για να τα βλέπουν οι καλεσμένοι σας, αλλά κι εσείς οι ίδιοι.

υπνοδωμάτιο

Αν το υπνοδωμάτιό σας δεν έχει καθόλου έργα τέχνης, τότε ίσως χρειαστεί να μεταφέρετε μερικά εκεί.

Διακοσμήστε το κομοδίνο Ένα κοινό λάθος στη διακόσμηση των υπνοδωματίων είναι πως τα κομοδίνα είναι υπερφορτωμένα και είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσουν ακαταστασία. Λίγα και κομψά διακοσμητικά αντικείμενα, όμως, είναι απαραίτητα για να δώσετε στυλ. Επιλέξτε λίγα και όμορφα αντικείμενα για να διακοσμήσετε το κομοδίνο σας και απομακρύνετε τα περιττά.

υπνοδωμάτιο

Λίγα και κομψά διακοσμητικά αντικείμενα είναι απαραίτητα για να δώσετε στυλ.

Βάλτε τις ιδανικές κουρτίνες Οι έτοιμες κουρτίνες που κρέμονται από κουρτινόξυλα  που περισσεύουν από τα πλαίσια της κουρτίνας, μπορούν εύκολα να κάνουν το υπνοδωμάτιο να φαίνεται «φθηνό». Επιδιώξτε να χρησιμοποιήσετε κουρτινόξυλα και κρίκους που ταιριάζουν ακριβώς στο μέγεθος του παραθύρου ή της μπαλκονοπόρτάς σας, όπως και κουρτίνες οι οποίες είναι στις κατάλληλες διαστάσεις και αυτόματα ο χώρος σας θα φαίνεται πολύ κομψότερος.

υπνοδωμάτιο

Επιδιώξτε να χρησιμοποιήσετε κουρτινόξυλα και κρίκους που ταιριάζουν ακριβώς στο μέγεθος του παραθύρου ή της μπαλκονοπόρτάς σας.

Δημιουργήστε μια πολυχρηστική γωνιά Μπορεί το πρώτο πράγμα που εξυπηρετεί ένα υπνοδωμάτιο να είναι ο ύπνος και η χαλάρωση, αλλά ένας απλός τρόπος για να το αναβαθμίσετε είναι να δημιουργήσετε μια πολυχρηστική γωνιά.  Μια πολυθρόνα και ένα μικρό τραπεζάκι στη γωνιά είναι από τα πράγματα που οι περισσότεροι ξεχνάνε να κάνουν.  Δημιουργήστε έναν μικρό χώρο που δεν έχει να κάνει με τον ύπνο και το υπνοδωμάτιο σας θα αλλάξει αμέσως όψη.

υπνοδωμάτιο

Ένας απλός τρόπος για να το αναβαθμίσετε είναι να δημιουργήσετε μια πολυχρηστική γωνιά αναφέρει το spirossoulis

Δώστε βάση στο κρεβάτι Τα πολυτελή ξενοδοχεία έχουν ένα κοινό: ένα τέλεια οργανωμένο κρεβάτι. Οι περισσότεροι άνθρωποι υποτιμούν το πόσο σημαντικό είναι να φτιάξουν το κρεβάτι τους και αφήνουν τα παπλώματα με τα οποία κοιμούνται το βράδυ στην ίδια κατάσταση που βρίσκονται… το πρωί που ξυπνάνε. Αν θέλετε να στρώσετε το κρεβάτι σας στην εντέλεια δείτε εδώ πως μπορείτε να το πετύχετε. Ένα καλά στρωμένο κρεβάτι δεν χρειάζεται καθόλου χρήματα και θα δώσει στο υπνοδωμάτιό σας άλλον… αέρα!

υπνοδωμάτιο

Τα πολυτελή ξενοδοχεία έχουν ένα κοινό: ένα τέλεια οργανωμένο κρεβάτι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ