Ο Άγγελος Λάτσιος εύχεται στον πατέρα του για τα γενέθλιά του - Η φωτογραφία που ανέβασε

Ο Άγγελος Λάτσιος, γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, ευχήθηκε δημόσια "χρόνια πολλά" στον πατέρα του, με μια φωτογραφία... 

Ο Γιάννης Λάτσιος, είχε χθες τα γενέθλιά του και από τους πρώτους που του ευχήθηκαν και μάλιστα δημόσια ήταν ο γιος του, Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος του έχει μεγάλη αδυναμία. 

Ο Γιάννης Λάτσιος έγινε 64 ετών και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος , αφού πέρασε την ημέρα με τον γιο του. 

Γεννήθηκε στη Λάρισα και αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Solvay Business School των Βρυξελλών, όπου και έζησε και εργάστηκε επί 10 χρόνια.

Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε το 1979 από τον κινηματογράφο ως διευθυντής παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και στη συνέχεια ως executive producer σε διάφορες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές σε Ελλάδα & εξωτερικό.

Από το 1994 μέχρι σήμερα έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στους τρεις μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (ANT1, Mega & Alpha) και είναι ο ιθύνων νους πρωτοποριακών προγραμμάτων που σημείωσαν και συνεχίζουν να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Ο Άγγελος ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον πατέρα του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: ''Χρόνια πολλά πατέρα''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ