Σοφία Κορμά: Η καλλονή αρχισμηνίας θα παρουσιάσει την παρέλαση της 25ης Μαρτίου μαζί με τον Νίκο Αλιάγα - Με καταγωγή από την Καλαμάτα, απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ (φωτό)

Ποια είναι η εντυπωσιακή κυρία; 

Βασικός παρουσιαστής της τηλεοπτικής μετάδοσης της παρέλασης της 25ης Μαρτίου θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος – παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στη Γαλλία.

Η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου πλησιάζει και θα έχει υψηλούς προσκεκλημένους όπως ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, με τη συζύγό του, Βλαντλένα κ.α.

 

 

 

O Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του, Μπριζίτ, ενημέρωσαν την Παρασκευή πως, τελικά, δεν θα παρευρεθούν, εξαιτίας της επείγουσας κατάστασης που επικρατεί στη Γαλλία ενόψει του νέου lockdown. 

Συμπαρουσιάστρια του Nίκου Αλιάγα, θα είναι η Σοφία Κορμά, που υπηρετεί στην Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

 

 

 

 

 

 

Η αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, με καταγωγή από την Καλαμάτα και σπουδές στην ΑΣΟΕΕ, παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια την εκπομπή «Αρετή και Τόλμη» στην κρατική τηλεόραση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ