Ο Tom Hanks & η Rita Wilson γιορτάζουν μαζί με τους Έλληνες! Το μήνυμά τους για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 (βίντεο)

«Ελάτε στην Ελλάδα, δεν υπάρχει ωραιότερο μέρος!»

Ξανά επίκαιρο γίνεται το βίντεο που τράβηξαν τον περασμένο Μάρτιο o Tom Hanks και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Rita Wilson, με αφορμή τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.

Καθώς οδεύουμε προς την 25η Μαρτίου στα social media γίνεται viral το μήνυμα του διάσημου ζευγαριού για την  χώρα μας και την Ελληνική Ανεξαρτησία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks)

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα γιορτάσουμε με τους Έλληνες όλου του κόσμου τα 200 χρόνια από την Ελληνική Ανεξαρτησία. 1821 - 2021» τους ακούμε να λένε στην κάμερα.

«Ελπίζουμε ότι θα συμμετέχετε μαζί μας σε αυτή την καταπληκτική γιορτή. Ελλάδα, ο τόπος της ομορφιάς, της Δημοκρατίας, των σπουδαίων φιλοσόφων, των θαυμάσιων ανθρώπων. Ελάτε στην Ελλάδα, δεν υπάρχει ωραιότερο μέρος!» προτρέπουν ακόμα το κοινό τους.

Ο Tom Hanks και η σύζυγός του λατρεύουν την χώρα μας την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο αφού έχουν ακίνητη περιουσία στην Αντίπαρο. Μάλιστα πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε πάρει και την ελληνική υπηκοότητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ