Η Τατιάνα Μπλάτνικ έμεινε μια μέρα χωρίς κινητό και ενθουσιάστηκε: Σας το συνιστώ - Η συμβουλή της για το Σαββατοκύριακο (φωτό)

«Κίνηση + μουσική = μαγεία για το μυαλό και την ψυχή»

Με μια φωτογραφία της στο Instagram η Τατιάνα Μπλάτνικ μοιράζεται το μάθημα που έμαθε και μας προτρέπει να κάνουμε και εμείς το ίδιο το Σαββατοκύριακο.

Ειδικότερα η όμορφη σύζυγος του πρίγκιπας Νικόλαου ανάρτησε μια φωτογραφία της στην οποία την βλέπουμε χαμογελαστή.

Στο ποστ της γράφει πώς ξύπνησε χωρίς να λειτουργεί το κινητό της και πως αυτό τελικά αποδείχτηκε καλό στην συνέχεια για εκείνη, αφού κατάφερε να περάσει χρόνο μακριά από την οθόνη.

Μάλιστα μας προτρέπει να κάνουμε και εμείς το ίδιο και να κλείσουμε το τηλεφωνό μας για μερικές ώρες το Σαββατοκύριακο.

«Παρασκευή σήμερα και αποφάσισα να βάλω μουσική και να χορέψω μόνη μου. Η Latin μουσική πάντα με ανεβάζει. Κίνηση + μουσική = μαγεία για το μυαλό και την ψυχή.
Άλλη μια σημαντική παρατήρηση. Ξέρω πως τα Σαββατοκύριακα είναι δύσκολα. Εξάντληση, στρες.

Οπότε το μάθημά μου για αυτή την εβδομάδα είναι: Αν καταφέρετε να βρείτε λίγο χρόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο να μείνετε μακριά από το κινητό σας, μακριά από μηνύματα. Μου συνέβη χθες. Όχι επίτηδες αλλά πάντα για κάποιο λόγο. Ξύπνησα και δεν έκανε restart, μπήκε σε μια λούπα. Και αφού έχουμε lockdown και είναι κλειστά τα μαγαζιά δεν μπορούσα να πάρω καινούργιο.

Έτσι πέρασα την μέρα μου χωρίς τηλέφωνο και η αλήθεια να λέγεται ήταν παραγωγική και πολύ ήρεμη. Σας το συνιστώ. Και τώρα γιορτάστε το γεγονός ότι βγάλατε και αυτή την εβδομάδα. Λίγο χορός, λίγο μουσική και τραγούδι. Αλήθεια εσάς ποιο είναι το τραγούδι που σας κάνει ευτυχισμένους» έγραψε στην ανάρτηση της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ